AcasăNewsSolist de opera din Iasi, gasit fara suflare. Octavian Dumitru avea doar...

Solist de opera din Iasi, gasit fara suflare. Octavian Dumitru avea doar 34 de ani!

Vestea trista ca tanarul a fost gasit fara viata, in propria casa, i-a ingrozit pe cunoscutii tanarului solist al Operei din Iasi.

Basul Octavian Dumitru, care devenise solist al Operei Nationale Romane din Iasi in urma cu 11 ani, a fost gasit fara suflare duminica, spanzurat. In ciuda eforturilor, medicii nu l-au mai putut readuce la viata, fiind nevoiti sa constate decesul solistului de opera. Potrivit ziaruldeiasi.ro, oamenii legii care au demarat o ancheta in acest caz iau in calcul varianta ca tanarul artist de opera si-ar fi pus capat zilelor.

Vestea disparitiei premature din viata a solistului a cazut ca un trasnet asupra colegilor sai, dar si a spectatorilor care au fost in sala, de-a lungul ultimelor ani, si l-au vazut intrand in pielea personajului principal din opera „Nunta lui Figaro”, dar si a Marchizului d’Obigny, din „La traviata”.

Cei dintai au tinut sa-si exprime regretul fata de decesul solistului printr-un mesaj public. „Opera Nationala Romana Iasi anunta cu profunda tristete trecerea la cele vesnice a prietenului si colegului Octavian Andrei Dumitru. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, suna mesajul de condoleante postat pe site-ul institutiei de cultura conduse de cunoscutul coregraf Beatrice Rancea, pe care multi o cunosc si drept fost jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”.

sursa foto: captura site operaiasi.ro

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger