AcasăNewsUPDATE Sute de protestatari in Piata Universitatii. Oamenii cer alegeri anticipate si...

UPDATE Sute de protestatari in Piata Universitatii. Oamenii cer alegeri anticipate si se indreapta spre Cotroceni -VIDEO

UPDATE 2 O parte dintre protestatari se indreapta spre Cotroceni, altii au ramas in Piata Universitatii. Oamenii striga „Demisia”, „Libertate” si „Pacat, pacat de sangele varsat!”!.

UPDATE 1 – „Nu mai suportam. Ne-a ajuns cutitul la gat. Avem copii si nepoti de hranit”, a declarat unul dintre protestatari. La aceasta ora, circulatia in zona Magheru-Universitate se desfasoara cu mare dificultate, cateva sute de persoane aflandu-se pe strazi. Oamenii fluiera si striga „Jos Basescu”, unii spunand ca se vor indrepta catre Palatul Cotroceni. Protestatarii cer alegeri anticipate. „Nu se mai poate”, spun acestia. „N-o sa plecam din piata. Noi suntem fara violenta, sa se faca alegeri anticipate”, adauga protestatarii. La un moment dat, o parte dintre cei aflati pe strada s-au imbrancit cu jandarmii prezenti in Piata Universitatii, potrivit realitatea.net.

(foto: captura Youtube)

Sute de persoane din Bucuresti si alte orase ale tarii au iesit din nou in strada, sambata, pentru a-si arata solidaritatea cu medicul Raed Arafat, fondatorul SMURD si fostul subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

(foto: captura Youtube)

Zeci de oameni s-au adunat, sambata la pranz, in Piata Universitatii, intr-o actiune pasnica de protest, informeaza Antena3. De asemenea, pentru a doua zi consecutiv, cateva zeci de persoane s-au strans pe strazile din Cluj, pentru a protesta fata de actuala Putere, dar si pentru a-si manifesta solidaritatea cu fondatorul SMURD, Raed Arafat.

[youtube]m9eXfVVQ4SQ[/youtube]

Si la Deva cateva zeci de soferi au tinut sa isi arate sustinerea fata de fostul subsecretar de stat de la Sanatate, mergand intr-un mars, cu autoturismele, catre Prefectura. Si la Constanta Timisoara si Craiova, zeci de persoane au tinut sa iasa din case pentru a participa la manifestatii pro-Raed Arafat.

Protest la Cotroceni: Sute de persoane au strigat lozinci impotriva lui Basescu si pro-Raed Arafat -VIDEO

Vineri seara, sute de bucuresteni au protestat in fata Palatului Cotroceni, scandand lozinci de sustinere a medicului Raed Arafat si impotriva presedintelui Basescu. De asemenea, in Brasov, Timisoara si Sibiu au avut loc manifestari similare.

13 persoane implicate in organizarea protestului de la Cotroceni, identificate. Oamenii risca amenzi

Raed Arafat: Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu se lase manipulati politic

Chiar daca presedintele Traian Basescu a declarat, vineri dupa-amiaza, la Cotroceni, ca cere public premierului retragerea proiectului Legii Sanatatii, oamenii au continuat astazi protestele. „Cer public prim-ministrului retragerea proiectului care viza reforma in Sanatate. Am discutat, de altfel, cu prim-ministrul intentia de a face acest lucru si o fac eu pentru ca aici a fost Comisia Prezidentiala, aici s-a facut propunerea de proiect de lege”, a spus seful statului. Totodata, vineri, Raed Arafat le-a cerut oamenilor sa nu iasa in strada nu a avut succes. „Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu se lase manipulati politic. Sa nu iasa in strada, sa nu raspunda la nicio chemare si provocare de pe internet sau de la televiziuni”, a declarat Arafat, potrivit Mediafax.

Basescu, invins: “Cer retragerea proiectului Legii Sanatatii!”

Medicul Raed Arafat – fondatorul SMURD (Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare) – a demisionat marti din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind o serie de prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii Sanatatii, dar si ca urmare a criticilor formulate la adresa sa de catre presedintele Traian Basescu.

872 afisari

6 COMENTARII

  1. haideti sa sustinem semenii nostri!!!sa o facem pentru noi,pentru copii nostri si pentru tara.astia ne-au luat tot:nu mai avem servicii,nu mai avem bani sa cumparam copiilor nostri nici strictul necesar,nu ne mai permitem sa mergem la doctor,NIMIC!!!SUNTEM NISTE MORTI IN VIATA,ROBOTIZATI.Ne ajunge!HUO BASESCU,HUO FURACIOSILOR!

  2. JANDARMI SI VOI SUNTETI ROMANI!AVETI PARINTI,FRATI ,SURORI ,COPII.NU BATETI POPORUL AMARAT SI DISTRUS DE ACESTI NEMERNICI.I VOI SUFERITI SI NU AVETI BANI,AVETI RATIUNEA DE A APARA POPORUL,NU ACESTI CRIMINALI CARE AU ZILELE NUMARATE !

  3. La muncă nu vă duceţi , spuneţi că nu sunt condiţii , dar să staţi în stradă cu orele şi să înjuraţi ca birjarii , puteşi , la muncă , puturoşilor ! Nici voi nu ştiţi ce vreţi , unii că nu au apă caldă , unii că au pensia mică , alţii că nu au primit salariu de două luni , parcă trebuie să vă dea guvernul salariu , leprelor , la muncă!

    • La munca ne ducem cu ma-ta fmm ! Nu sunt locuri de munca idiotule ! Daca tu ai de munca asta nu inseamna ca toti au ! fmm de sclav

  4. mai moromete desteptule…si cand muncesti pe branci 9 ore pe zi pentru 900 de ron pe luna din care mai mult de jumate o dai pe facturi si taxe cum e problema? tu nu stii ce vorbesti!Clasa politica actuala in Romania e precum un cancer..trebuie sa-i dam jos,sa scapam de ei..de toti! de la primul la ultimul.Auzi tu,legitimeaza si fotografeaza toti oamenii care trec pe langa filtrele de jandari pe strada..poftim libertate si democratie! nici pe criminali nu ii trateaza asa.

  5. Moromete si tu esti un hot care nu ai muncit si ai furat si jicnesti pe ce-i care au muncit da am dovezi ca am muncit fara sa fiu platita inpuscati toti care au contribuit la distrugera tari .unde sunt locuri de munca? idiotulei jeg inputit sa nu mai jicnesti romanu este muncitor.Am anii de munca in circa si nu pot esi la pensie ca asa vrea Base si Boc si dupa 38 de aniide munca numai am nici un drept jegulei nu mai jicni ca poporu romin este ostatic in tara sa ca asa vrea statu romin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger