AcasăNewsŞoferul ucigaş de la 2 Mai, dependent de droguri? Tatăl lui l-ar...

Şoferul ucigaş de la 2 Mai, dependent de droguri? Tatăl lui l-ar fi dus în Olanda, la dezintoxicare

Conform unor informaţii, tânărul de 19 ani acuzat că s-a urcat drogat la volan și a provocat accidentul mortal din 2 Mai făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri, iar tatăl lui l-a dus în Olanda ca să scape de pericolul stupefiantelor.

Ancheta jurnalistică a celor de la Digi24 a relevat că şoferul ucigaş de la 2 Mai făcea parte dintr-un grup de consumatori de droguri și tatăl său îl dusese în Olanda pentru tratament. Mai mult, anul trecut el a mai fost cercetat de procurori pentru deținere de droguri.

Anchetatorii au decis însă închiderea dosarului. Judecătorii au confirmat hotărârea chiar la începutul anului.

Se mutase în Olanda

Suspectul se mutase alături de tatăl lui în Olanda, dar nici acest lucru nu l-a ajutat însă, așa că după ce s-au întors în România au reapărut problemele.

Se pare că tânărul venise la Constanța cu tatăl lui care trebuia să își facă niște analize medicale.

Bărbatul își rugase fiul să stea departe de probleme. Reamintim că şoferul vinovat a ieșit pozitiv pentru trei tipuri de droguri.

author avatar
Andrei Ștefan
656 afisari

10 COMENTARII

  1. Daca tata l-a „rugat ” sa stea departe de probleme , e in REGULA ! Nu mai acuzati parintii ! ! !
    Cum sa stea „departe de probleme ” cu masina de zeci sau sute de mii de euro si cu bani de buzunar ” cacalau ” ?
    Deci el a fost la „dezintoxicare ” in Olanda si avocata declara ca nu era „consumator ” , drogurile le primise In „Vama” dar politistii le-au gasit in corp !

    • probabil a vrut sa vada cum e sa omori oameni
      si sa scapi ca huidu.

      -cocaina dă idei creative
      nu este nicidecum un drog disociativ,
      individul era perfect constient.

  2. E tare,in Olanda?Cred ca la dus la intoxicare nu la dez-intoxicare.Drogul in Olanda este o religie ,un mit,de la maturatorii de pe strada pana la cele mai inalte structuri ale guvernarii se trage pe nas la greu si nimeni nu se fereste public.

  3. in olanda patria drogurilor legale? poate la cura nu la dezintoxicare. oricum cativa milimetri diametru de plumb si cupru vindeca pe loc de orice drog si e permanent.

  4. MERMELEALA CU DROGURILE IN ROMANIA A DEBUTAT DUPA INFIINTAREA Agentiei Nationale Antigrog ANA sub CONDUCEREA LUI ABRAHAM HAM, HAM care isi arogase IN MOD ABUZIV atributii operative ca sa FORTEZE RETELELE DE TRAFICANTI DE DROGURI SA COTIZEZE LA EL PENTRU PROTECTIE ……….
    Din pacate acest Abraham CU PENSIE SPECIALA ,CU GRADE CERSITE APARA IN CONTINUARE HOTI, BANDITI, MAFIOTI , ETC . ROMANIA TARA PE CALE DE DISPARITIE………

  5. Tocmai in Olanada, tara drogurilor l-a dus la dezintoxicare? Daca stia ca are probleme nerezolvate, de ce l-a lasat sa faca scoala de soferi, de ce i-a luat masina? Ca pieton nu putea ucide oameni. Banii si proasta educatie.

  6. Inexplicabil. Tatal meu, daca primiea de la profesorii din scoala, o veste prosta ca nu suntem disciplinati, ne batea de ne snopea. Nu a putut sa-l stapanesca. Incoresct. Chiar daca a avut bani, a crescut un prost. regretabil.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger