AcasăNewsSoferul masinii care a rapus cinci oameni in statia de autobuz, cercetat...

Soferul masinii care a rapus cinci oameni in statia de autobuz, cercetat pentru ucidere din culpa

In timp ce familiile celor decedati inca nu si-au revenit din socul primirii vestii ca oamenii dragi lor au pierit intr-o clipa, spulberati de o masina, in timp ce se aflau intr-o statie de autobuz, in drum spre locul de munca, ancheta menita sa scoata la lumina cum anume s-a produs tragedia e in plina desfasurare. Tanarul brailean aflat la volanul autoturismului care a accidentat cele sase persoane s-a ales cu dosar penal.

Barbatul este urmarit penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, anunta Ministerul Public, dupa ce in cazul de fata procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila au deschis inca de luni un dosar penal, urmare a carnagiului de dimineata trecuta, soldat cu cinci morti si un ranit.

Trebuie mentionat ca tanarul care conducea masina respectiva a avut la randul lui de suferit de pe urma accidentului, fiind dus la spital. Primele date ale anchetei demarate si ale masuratorilor facute la fata locului au evidentiat faptul ca „o persoana aflata la volanul unui autoturism marca „Renault Megane”, pe fondul vitezei excesive si a deplasarii pe contrasens, a incercat sa evite impactul cu o autoutilitara care circula regulamentar din sens opus, motiv pentru care a virat brusc stanga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, patrunzand direct intr-o statie de autobuz unde a lovit un grup de persoane”, se arata in comunicatul dat publicitatii de procurori.

Totodata, se mentioneaza si faptul ca soferul a fost testat cu etilotestul, dar si ca i-au fost recoltate probe biologice, pentru a se afla daca se afla sau nu sub efectul unor substante interzise. „Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, si i-au fost recoltate probe biologice de sange si urina, in vederea stabilirii alcoolemiei si/sau a consumului de substante cu efect halucinogen”, transmite aceeasi sursa.

Va reamintim ca patru femei si un barbat au pierit in accidentul din dimineata primei zile a saptamanii. Printre victime sunt si doi soti.  Trei copii au ramas orfani in urma acestei drame rutiere.

sursa foto: obiectivbr.ro

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger