AcasăNewsSoferul exemplu: Daca ar face toti ca el, lumea ar fi mai...

Soferul exemplu: Daca ar face toti ca el, lumea ar fi mai buna! (VIDEO)

De multe ori ziua ni se schimba in clipa in care vedem ca cineva face o fapta buna, fara sa astepte vreo rasplata. Un conducator auto a observat un amanunt la masina aflata in fata lui, la semafor, si s-a grabit sa intervina.

O zi frumoasa se cunoaste de dimineata, spune o vorba. Dar nici la amiaza nu e tarziu sa faci un bine celui de langa tine, chiar daca nu il cunosti. Cam asa s-a gandit si un tanar conducator auto din Rusia, care oprit la semafor, la culoarea rosie, si vazand ca soferul autovehiculului din fata isi uitase cheile in incuietoarea portbagajului, s-a grabit sa coboare din autoturism si sa i le duca. Abia apoi s-a intors la volan si si-a vazut de drum. Si asa a reusit sa „bifeze” o fapta buna, pentru care soferul uituc i-a multumit, cu siguranta.

Nu e primul caz in care tinerii aflati la volan reusesc sa impresioneze cu gesturi frumoase si cat se poate de normale. Spatamanile trecute, un alt sofer din Rusia a coborat din masina pentru a ajuta o batranica sa treaca strada, vazand ca bunicuta e prea speriata de traficul intens, pentru a se incumeta sa porneasca spre trotuarul de vis-a-vis.

Sursa foto/ video: Live Leak.

718 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger