AcasăNewsŞoferul drogat de la 2 Mai, dat de gol de raportul legiştilor....

Şoferul drogat de la 2 Mai, dat de gol de raportul legiştilor. Ce cocktail de droguri a consumat

Un raport preliminar arată că șoferul de 19 ani care a produs tragedia ar fi consumat mai mult de trei substanțe. Corpul de Control al ministrului va publica raportul după verificările de la Constanța.

Mai mulți polițiști ar putea fi schimbați din funcție.

Şase substanțe psihoactive în organismul lui

Surse oficiale spun că experții au găsit nu mai puțin de șase substanțe psihoactive în organismul tânărului care, după ce le-a consumat, s-a urcat la volan și a ucis doi tineri în 2 Mai.

Testul inițial făcut de Poliție a arătat că acesta consumase cocaină, metamfetamine și amfetamine. Acum, specialiștii spun că, cel mai probabil, șoferul criminal nu a consumat șase droguri diferite, ci, pur și simplu, un cocktail fabricat de traficanți.

Drogatul de 19 ani de la 2 Mai riscă să fie pus acum sub învinuire și pentru conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive, pe lângă cele de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Și dacă în urma acestui control ajungem la concluzia că există responsabilitate și la nivelul șefului de inspectorat, nu o să am nicio ezitare să iau o decizie.

Dar trebuie să o fac profesionist. De fiecare dată în astfel de situații, lucrurile se opresc la a investiga și a pedepsi. Eu cred că trebuie să facem mai mult decât atât.

Am semnat un ordin prin care am constituit o echipă care să analizeze vulnerabilitățile sistemice. Nu doar responsabilități individuale, ci și lanțul cauzal, ce anume a condus la această situație. Și să facem o listă cu astfel de vulnerabilități, care presupun soluții fie în legislație, fie în actul managerial.

Dați-mi voie să fiu pe de-a întregul responsabil și să nu joc politic acest subiect”, a spus Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne.

601 afisari

5 COMENTARII

  1. Ptr gunoiul asta cu , coditza si condamnarea la moarte este prea putin. Asa rahat nu are ce cauta in societate.

  2. Inainte sa am raporturi sexuale cu tatal meu si sa se desparta de mama de fiecare dată când stateam cu ochiul lipit de gaura cheii și salivam la ce ritual de împerechere imi ofera tata calare pe mama, doar, doar își va da seama si ma invita sa dau buzna peste ei și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte eram in acele clipe și cât de plin de dorința sunt! Tata se străduia mereu și inventa fel de fel de poziționări, ba scapa săpunul pe jos și se apleca si îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar boasele lui uriase și bucile paroase, sau se săpunea insistent la penis simulând chiar fuutaiul, ori isi mângâia cu o mână penisul și cu cealaltă boasele! Toate astea le facea fix pt. mine, dar nu pot să rămân insensibil și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâma ușă aia nenorocita sa dau năvală si să mă fuuta, așa cum merit și cum aștept de atâta timp!
    Din păcate, abia dupa ce s-a despartit de mama am avut noroc, intr-o noapte, am zis ca fie ce o fi, mă voi strecura gol la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai puteam, eram tot extrem de excitat și nerăbdător să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Dupa ce am luat cateva guri de Noroc la pet, mi-am facut curaj!
    Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau cateva gaturi de bere și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețit și, daca tot eram fără chiloți mi-am inceput masturbarea. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoar să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de bere și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, gol dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! TATA dormea gol goluț și o puula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuros, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de puula la fundulet. A intrat în forță la cat de umed eram acolo și mult doritul fuutai s-a dezlănțuit fara limite! M-a călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in puula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am fuutut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in anusul meu fericit, fuute la maxim, dă-i puula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri