AcasăNewsȘoferul drogat care a ucis 2 tineri la 2 Mai, o bombă...

Șoferul drogat care a ucis 2 tineri la 2 Mai, o bombă cu ceas pe drumuri. Ce ar fi făcut cu doar o zi înainte de tragedie

Șoferul drogat care a provocat un accident în 2 Mai a fost la un pas să facă un alt accident chiar cu o zi înainte. El era o adevărată bombă cu ceas pe drumuri, o bombă care a şi „explodat” până la urmă.

Șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri, fusese observat cu o zi înainte în timp ce era pe punctul de a cauza un alt accident.

Conducea o decapotabilă Mercedes 450 SL

Mai mulți șoferi au raportat că, în ziua precedentă tragediei, l-au văzut pe Vlad Pascu conducând cu viteză excesivă pe traseul dintre Vama Veche și 2 Mai, exact unde s-a produs accidentul fatal.

Un martor ocular a relatat că tânărul a făcut o manevră de depășire foarte riscantă. Din fericire, în acel moment, șoferul din sens opus a reușit să frâneze la timp, prevenind un posibil accident.

Alţi şoferi l-au ocolit

Norocul a fost că șoferul de pe contrasens a frânat brusc, evitând tragedia. A doua zi de dimineață, drogat și circulând din nou cu o viteză excesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de opt tineri, care mergeau pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, la fața locului au murit doi tineri, Roberta, de 20 de ani, și Andrei, de 21 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan