AcasăNewsȘoferul drogat care a ucis 2 tineri la 2 Mai, o bombă...

Șoferul drogat care a ucis 2 tineri la 2 Mai, o bombă cu ceas pe drumuri. Ce ar fi făcut cu doar o zi înainte de tragedie

Șoferul drogat care a provocat un accident în 2 Mai a fost la un pas să facă un alt accident chiar cu o zi înainte. El era o adevărată bombă cu ceas pe drumuri, o bombă care a şi „explodat” până la urmă.

Șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai, soldată cu moartea a doi tineri, fusese observat cu o zi înainte în timp ce era pe punctul de a cauza un alt accident.

Conducea o decapotabilă Mercedes 450 SL

Mai mulți șoferi au raportat că, în ziua precedentă tragediei, l-au văzut pe Vlad Pascu conducând cu viteză excesivă pe traseul dintre Vama Veche și 2 Mai, exact unde s-a produs accidentul fatal.

Un martor ocular a relatat că tânărul a făcut o manevră de depășire foarte riscantă. Din fericire, în acel moment, șoferul din sens opus a reușit să frâneze la timp, prevenind un posibil accident.

Alţi şoferi l-au ocolit

Norocul a fost că șoferul de pe contrasens a frânat brusc, evitând tragedia. A doua zi de dimineață, drogat și circulând din nou cu o viteză excesivă, Vlad Pascu a intrat într-un grup de opt tineri, care mergeau pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, la fața locului au murit doi tineri, Roberta, de 20 de ani, și Andrei, de 21 de ani.

author avatar
Andrei Ștefan
1.097 afisari

18 COMENTARII

    • ROMANIA ESTE CIUMA EUROPEI
      RUSINE JUSTITIEI SI GUVERNULUI DE COCALARI DOCTORANZI ROMM

  1. Acest gunoi drogat Un junky trebuie linsat si chinuit sa fac puscarie la greu ,colonia RO a luat obiceiurile amerlocce la droguri ,parade de homalai ,si crime organizata

    • Stai cuminte ca urmeaza stagiul de pregatire cu alifie si fara la bulau. Va fi o fetitza foarte blanda.

  2. MAGIRLOPII DE LA DIICOT ŞI TRIBUNALUL BUCUREŞTI L-AU IERTAT ÎN DOSARUL DE TRAFIC DE DROGURI PENTRU CĂ AVEA ORIGINE SĂNĂTOASĂ!

  3. Grindene,nenorocituleee,spagarulee,la DNA cu tine.Si apoi la mititica.Grindeanu si Bercea mondialu’,doua gunoaie,doua rahaturi ce put urat.

  4. TRAIM INTR-O TARA CONDUSA DE BESTII,HOTI SI LICHELE CARE SE VOR LA CIOLAN PE GENERATII. AU DISTRUS INDUSTRIE, AGRICULTURA, SCOALA, SANATATE, FAMILIE,ETC. ETC. PANA CAND??? PTR ASTFEL DE GUNOAIE L-AM OMRAT PE CEASCA?

  5. Iarasi vorbim despre reguli, competenta. Daca politistii si-ar fi facut treaba cum trebuie…………………Ei se plang toata ziua ca nu au salarii decente, dar ce fac, sau nu pentru banii castigati, nu se intreaba.

    • politistii i-au omorat pe copiii aia doi, daca ii dadeau drumul mai devreme drogatului nu se mai intalneau. asa daca il lasau drogat cum era poate intra si el in vreun stalp si murea doar drogatul

  6. Se lucrează la efect.
    Ii ia pe cei care consuma. Foarte bine , dar insuficient. Ataca cauza!
    Ia-i pe cei care aduc.
    Da-le pedeapsa minima de 25 de ani fără reducere, ia-le cada, banii , masina și vezi ca nu mai întra nici un geam în tara

  7. ce ar fi facut , expresie de linsaj mediatic securistic in stil stalinist . omul e mai vinovat ca era bogat si avrea adidasi vuiton .

  8. Pai o sa plece si asta in Italia ca diliu ala de Iorgulescu si o sa-i plateasca scursura securista de taso, care e din mafia Bordureanu, un loc ferit la nebuni, bun a condeiat marele Rebreanu (a se citi sau vedea filmul Ciuleandra)…

  9. Aici suntem la limita daca Politia Romana nu propune un plan strategic de prevenire si combaterea drogurilor o sa pierdem razboiul ca in Sua si asa o sa fie pe strazi jumatate morti omorati de drogati, copii vostrii, alta jumatate drogati in sevraj somnolent tot copii vostrii. Apoi dezbati cu politicienii si ceri fonduri. Se poate dezbate si la Ue…
    uite 10 metode
    1Cursuri in scoli de minim 1 ora saptamanal droguri risc sanatate.
    2Teste aleatorii saptamanale-averrizare – exmatriculare
    3teste la soferi suspendarea definitiva
    4teste aleatorii cluburi-arest – parnaie
    5teste aleatorii concerte-arest-parnaie
    6echiparea si supradotarea tehnica si specializata echipele politie antidrog e vorba de miliarde euro…
    7cooperare si distrugerea plantatiilor columbiene-mexicane cu napalm-aci colaborare militara
    8intarirea si verificarea punctelor vamale
    9drone supraveghere infra rosu si termice
    10 spoturi media si brosuri stradale antidrog
    11 premiul Cartita pentru cei care divulga dileri premii consistente martor acoperire
    Mentionez ca in speta dilerul e doar xel ce vinde nu si cel ce produce sau cultiva drogul deci cauza mama si nu un efect.

    etc.

  10. La fel ne trebuie si un centru de dezintoxicare poate se poate recupera anumite cazuri ce vor o noua sansa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger