AcasăNewsŞoferul drogat care a UCIS 2 oameni la 2 Mai, părăsit de...

Şoferul drogat care a UCIS 2 oameni la 2 Mai, părăsit de părinţi? Cine e singura persoană care l-a vizitat în arest

Vlad Pascu, aflat în sevraj în arest preventiv, se pare că, momentan cel puţin, a fost „părăsit” de părinţi. Cei doi nu l-au vizitat, până acum, în arest.

El se confruntă cu simptome de sevraj din cauza lipsei de acces la droguri. Se pare că acesta a primit o pedeapsă de la părinți pentru comportamentul său.

Doar avocata l-a vizitat

Până acum, în arest, a ajuns doar avocata Sorina Ionela Stoica, un personaj controversat care publica în trecut pe rețelele de socializare diverse mesaje bizare.

Potrivit surselor ”judiciare”, Vlad Pascu stă în arest pentru 30 de zile, fiind în sevraj pentru că nu primește droguri, și pare că a fost pedepsit de părinți.

Se pare că, între timp, tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, ar fi plecat din țară de mai multe zile înapoi în Olanda, acolo unde este stabilit și unde are o familie.

Nici mama lui Vlad Pascu nu ar fi simțit nevoia să-și viziteze filmul, însă e neclar care e motivul pentru care părinții Pascu evită să facă acest lucru.

Se schimbă încadrarea acuzaţiilor?

Familiile victimelor din accidentul provocat de șoferul drogat din 2 Mai, solicită procurorului care conduce ancheta să revizuiască încadrarea juridică a dosarului și să investigheze faptele ca omor calificat și tentativă la omor calificat.

În urma tragicului incident, tânărul a fost plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile. El este supus unei investigații în legătură cu acuzații de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

author avatar
Andrei Ștefan
696 afisari

2 COMENTARII

  1. parintii sint suficient de shmecheri:
    -stiu ca ala e in sevraj
    si nu se poate discuta cu el!

  2. Saracu, daca e in sevraj sa i se dea domne niste cocaina din camera de probe, ca acolo au si sta degeaba.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger