AcasăNewsŞoferul drogat care a UCIS 2 oameni la 2 Mai, părăsit de...

Şoferul drogat care a UCIS 2 oameni la 2 Mai, părăsit de părinţi? Cine e singura persoană care l-a vizitat în arest

Vlad Pascu, aflat în sevraj în arest preventiv, se pare că, momentan cel puţin, a fost „părăsit” de părinţi. Cei doi nu l-au vizitat, până acum, în arest.

El se confruntă cu simptome de sevraj din cauza lipsei de acces la droguri. Se pare că acesta a primit o pedeapsă de la părinți pentru comportamentul său.

Doar avocata l-a vizitat

Până acum, în arest, a ajuns doar avocata Sorina Ionela Stoica, un personaj controversat care publica în trecut pe rețelele de socializare diverse mesaje bizare.

Potrivit surselor ”judiciare”, Vlad Pascu stă în arest pentru 30 de zile, fiind în sevraj pentru că nu primește droguri, și pare că a fost pedepsit de părinți.

Se pare că, între timp, tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, ar fi plecat din țară de mai multe zile înapoi în Olanda, acolo unde este stabilit și unde are o familie.

Nici mama lui Vlad Pascu nu ar fi simțit nevoia să-și viziteze filmul, însă e neclar care e motivul pentru care părinții Pascu evită să facă acest lucru.

Se schimbă încadrarea acuzaţiilor?

Familiile victimelor din accidentul provocat de șoferul drogat din 2 Mai, solicită procurorului care conduce ancheta să revizuiască încadrarea juridică a dosarului și să investigheze faptele ca omor calificat și tentativă la omor calificat.

În urma tragicului incident, tânărul a fost plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile. El este supus unei investigații în legătură cu acuzații de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

667 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

România, deja cu un pas în Schengen! Austria şi-a dat acordul. Marcel Ciolacu: „Am spart gheața, merităm”

Veste bună pentru România. Suntem cu un pas mai aproape de Schengen. Cancelarul austriac Karl Nehammer și ministrul de Interne Gerhard Karner ar fi...

Horoscop – duminică, 10 decembrie 2023. Sfat pentru toţi nativii: bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii!

Horoscopul zilei de duminică, 10 decembrie 2023, ne atenţionează că ar trebui să ne bucurăm de micole plăceri ale vieţii. Berbecii sunt brutal de...