AcasăNewsŞoferul drogat care a omorât 2 tineri la 2 Mai, reţinut! Cele...

Şoferul drogat care a omorât 2 tineri la 2 Mai, reţinut! Cele 4 infracţiuni pentru care e cercetat penal

Șoferul de 19 ani care a omorât 2 tineri în staţiunea 2 Mai, după ce a intrat în plin într-un grup de 8 persoane, a fost reținut pentru 24 de ore.

Este cercetat penal pentru patru infracțiuni.

Acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina în grupul de turiști a fost reținut de polițiști, potrivit IPJ Constanța. Individul este acuzat, de ucidere din culpă și vătămare corporală din culă.

La data de 19 august, în jurul orei 05,25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe DN 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă”, potrivit IPJ Constanţa.

Este cercetat penal pentru patru infracțiuni:

  • ucidere din culpă,
  • vătămare corporală din culpă,
  • părăsirea locului accidentului
  • conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Drogat cu cocaină, amfetamină şi metamfetamină

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

author avatar
Andrei Ștefan