AcasăNewsŞoferul drogat care a omorât 2 tineri la 2 Mai, reţinut! Cele...

Şoferul drogat care a omorât 2 tineri la 2 Mai, reţinut! Cele 4 infracţiuni pentru care e cercetat penal

Șoferul de 19 ani care a omorât 2 tineri în staţiunea 2 Mai, după ce a intrat în plin într-un grup de 8 persoane, a fost reținut pentru 24 de ore.

Este cercetat penal pentru patru infracțiuni.

Acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă

Tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina în grupul de turiști a fost reținut de polițiști, potrivit IPJ Constanța. Individul este acuzat, de ucidere din culpă și vătămare corporală din culă.

La data de 19 august, în jurul orei 05,25, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în apropierea localităţii Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe DN 39 şi ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă”, potrivit IPJ Constanţa.

Este cercetat penal pentru patru infracțiuni:

  • ucidere din culpă,
  • vătămare corporală din culpă,
  • părăsirea locului accidentului
  • conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Drogat cu cocaină, amfetamină şi metamfetamină

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

author avatar
Andrei Ștefan
177 afisari

10 COMENTARII

  1. Cretinul asta trebuia linsat impreuna cu „familia instarita” care a crescut si „educat” un asa animal.

  2. Cu toata parerea de rau pentru victime, dar soselele sunt pentru masini nu pentru pietoni…

  3. Acum cativa ani, opreste masina fix pe trecerea de pietoni, dupa ce a trecut pe ROSU, lasa geamul jos si urla agresiv: Ce cauti ba pe trecere, ce cauti?!
    Pietonul se afla pe trecere, fix langa trotuar si nu afecta in niciun fel traficul si astepta culoarea verde a semaforului.

    Cel care trecuse pe ROSU era si este Politist la DNA structura centrala Bucuresti, iar in dreapta sa avea o politista civil de la o cu totul alta structura care ea ol pusese pe politistul de la DNA sa faca acea provocare la adresa pietonului, fix pe Bvd Turnu Magurele, sector 4 Bucuresti, exact la trecerea unde se termina Bvd Constantin Brancoveanu.

    Si vorbim deci de Politia romana! Si provocarile sale operative la adresa oamenilor!
    Acel politist de la DNA a fost vazut trafic trecand pe rosu de multe ori Fara sa fie in exercitarea atributiunilor de serviciu!

    Si poate spune Politia romana cine gireaza traficul cu droguri din Romania?! Si ce alte institutii, chiar de siguranta nationala de prim rang, sunt conectate?

  4. Nici nu ar fi trebuit sa aiba carnet daca era consumator.
    Ar trebui ca legea sa prevada si teste antidrog la examenul auto.

  5. De ce nu ii dati numele? Ca e pui de securist da?
    Peste tot titluri: ci e era radarul fără sa ii dea numele asa la deruta.
    Nu.ai Adevărul a dat nunele: Matei-Vlad Pascu .
    Da asta e criminalul drogat cică familie instarita familie de hoți asta e. Toți ăștia actuali afaceriști sunt copiii de nomenclaturiști. Bunicul lui asta mare securist aici sunt ba ii tarii furati

    • Comparativ cu alti inculpati, chiar minori, televiziunile au blurat fata inculpatului.E protejat?
      Daca procurorii sau judecatorii ii vor da drumul, in libertate, se va repeta istoria ” Mario Iorgulescu” ?

  6. Atunci cand esti drogat muci nu poti fi acuzat de omor din CULPA, ci de omor CALIFICAT. Din culpa e cand dai din greseala cu spatele si o dezechilibrezi pe baba Safta care se impiedica si cade cu capul de asfalt dandu-si duhul.

  7. După cum se vede cei care lasă pătrunderea drogurilor in țară îi și protejează pe consumatori.Dar primii Sint plătiți din banii cetățenilor români pentru a le asigura securitatea , lucru pe care nu-l fac și deci își încasează in mod nemeritat salariile

  8. Ce pretentii sa ai de la o tara condusa de hoti ,incompetenti si lichele. Politia/militia,justitia,guvernul,politicul o scarba totala.Pe unde vin drogurile?Cine pazeste frontiera,statul,cetateanul? Lighioanele care ne conduc si ne fura de 30 de ani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger