AcasăNewsSoferul cu placute „M...PSD” se vrea europarlamentar

Soferul cu placute „M…PSD” se vrea europarlamentar

De la iesitul din anonimat, la cariera politica – prin sexul oral

Nu stim ce lucreaza prin Suedia Razvan Stefanescu,  dar se vede treaba ca autorul sloganului obscen e in foame de bani si vrea sa profite de bruma de notorietate obtinuta, anuntand ca va candida independent la alegerile europarlamentare pe motiv ca nu e multumit de cine ii reprezinta pe romani la Bruxelles.

De la iesitul din anonimat la cariera politica prin sexul oral

“Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta dupa multe gandiri si razgandiri. Am decis sa fac acest pas pentru ca NU sunt multumit de calitatea oamenilor care ii reprezinta pe romani in fata Europei, pentru ca m-am saturat sa fim mintiti si pentru ca imi doresc sa fac mai mult pentru noi. Stiu ca va fi greu si asta pentru ca legislatia din Romania spune ca: o persoana care vrea sa candideze la alegerile europarlamentare ca independent trebuie sa stranga 100.000 de semnaturi, de aceea ma bazez pe sprijinul vostru. Doar impreuna putem reusi!”, a scris Stefanescu pe Facebook. Cum dosarul suedezo-romanului a fost inchis, iar plimbatul cu placute anti-PSD e o ciorba care nu mai poate fi incalzita, Razvan Stefanescu isi ia sexul oral subsoara spre calea europeana, ca nu-s de colea 6000 de euro pe luna, mai ales ca pe placutele cu pricina a dat 650 de euro, bani pentru care muncesc la greu multi romani plecati in strainatate. Socoteli gresite totusi, muia lui Stefanescu a fost o pleasca doar pentru tefelisti, care laolalta cu „elitele”  si-acum se mira cum de nu le-a venit in cap umorul gros, dar tot piscotareala este. Independent ? Uniunea Europeana e cam obosita de felatiile pe care si le dau proprii membrii, asa ca du-te la munca Stefanescule !

author avatar
Bogdan Borcea
341 afisari

4 COMENTARII

  1. Nimic nu e întâmplător.dak ar fi asa oricine poate candida independent dar ceva e putred .deci serviciile lucrează

  2. Daca stie sa o ia cu ce a pus pe placutele de inmatriculare ma mai gandesc ,daca merita.
    Mai bine pt.asta sa nu ajunga europarlamentar ,caci cat e ziulica de lunga sa nu o ia
    de la ceilalti parlamentari ,care stiu deja ca omul e priceput cu linsul acadelelor.
    In rest cu fata asta de retardat ,e posibil sa treaca neobservat printre eurocolegii
    din ue ,fiind asemanari intre aia si el. Hai siktir ba ,ca ne insulti.Cred ca asa se scrie igus alup ,ce a transmis domnul Lute.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger