AcasăNewsSoferul care a ucis doi copii si a dat bir cu fugitii,...

Soferul care a ucis doi copii si a dat bir cu fugitii, adus din Italia

In timp ce familiile celor doi baieti, in varsta de 9 si, respectiv, 13 ani, inca se lupta cu durerea provocata de pierderea copiilor, in urma cu aproape o luna, soferul care conducea masina in ziua fatidica a fost adus in tara si trimis in arest.

La aproape doua saptamani de cand fusese prins in Italia, tara unde se oprise dupa ce s-a facut nevazut in seara tragediei pe care a provocat-o, urcand la volan fara permis si conducand, spun politistii, cu viteza prea mare, soferul in varsta de 23 de ani a fost adus in tara.

Escortat de oamenii legii, conducatorul auto a ajuns in Capitala cu o aeronava care a aterizat, in prima parte a zilei de miercuri, pe Aeroportul Otopeni. Apoi, galateanul a fost dus apoi in fata unei instante, pentru confirmarea mandatului de arestare.

In apararea sa, tanarul suspectat de ucidere din culpa si parasire a locului accidentului sustine ca a dat bir cu fugitii de frica, dar si ca nu ar fi stiut, in prima faza, faptul ca micutii pe care i-a lovit cu masina au murit. „M-am panicat”, a sustinut soferul, care a avut si un mesaj pentru rudele victimelor sale: „imi cer iertare si imi pare rau”.

Va reamintim ca dupa ce a provocat accidentul mortal de pe raza localitatii galatene Foltesti, cum a fost de negasit, pe numele barbatului a fost emis un mandat de arestare europeana.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger