AcasăSoferul a ramas SOCAT! Ce-a patit frumusetea asta de masina!

Soferul a ramas SOCAT! Ce-a patit frumusetea asta de masina!

Un sofer a trecut pe langa moarte dupa ce masina in care era pur si simplu a explodat. Dar nu asta-i marea tragedie! Omul a fost disperat cand a vazut ce s-a intamplat cu frumusetea lui de masina.

Super masina in valoare de nu mai putin de 200.000 de lire sterline s-a facut aproape scrum. Soferul autovehiculului McLaren MP4 a scapat cu arsuri minore, dar este foarte suparat ca si-a facut o mare paguba in buget. Se pare ca incidentul s-a produs din cauza unei explozii la un cauciuc.

Barbatul din Londra care a facut fotografiile a crezut ca este vorba despre o cascadorie de film. Nu i-a venit sa creada ca masina pur si simplu a izbucnit in flacari, arata The Sun.

author avatar
Anca Murgoci
519 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger