AcasăNewsSoferita in varsta de 24 de ani, prinsa gonind cu peste 220...

Soferita in varsta de 24 de ani, prinsa gonind cu peste 220 km/h, pe autostrada Bucuresti-Brasov!

A gonit pe sosea cu masina pe care o conducea, drept urmare s-a ales cu o amenda zdravana. Nu e vorba despre vreun pilot de curse, ci despre „reusita” unei tinere conducatoare auto care se indrepta ca vantul si ca gandul catre Capitala!

Din motive doar de ea stiute, soferita in varsta de 24 de ani a ales sa calce serios pedala de acceleratie a autoturismului pe care il conducea. La un moment dat, insa, a ajuns in vizorul oamenilor legii.

S-a intamplat in cursul dupa-amiezii trecute, cand reprezentantii Biroului de Politie al Autostrazii A 3 Bucuresti-Brasov au prins-o pe tanara conducand cu o viteza cu mult mai mare decat cea permisa de lege. Concret, din datele anuntate in comunicatul IGPR, este vorba despre o viteza de 226 km/h.

Date fiind cele constate, soferita vitrezomana a fost anuntata ca are de platit o amenda de 945 de lei. Mai mult, timp de 90 de zile nu va avea voie sa conduca masina, avand permisul suspendat, ca urmare a abaterii constatate pe sensul de mers catre Capitala al Autostrazii A 3 Bucuresti-Brasov.

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger