AcasăSoferita care a innebunit internetul! Conduce la 91 de ani!

Soferita care a innebunit internetul! Conduce la 91 de ani!

Are 91 de ani, abia merge cu ajutorul unui baston, dar nu poarta ochelari, si are un curaj nebun de a urca zi de zi la volan.

Un filmulet postat pe wowbiz.ro a facut toti internatutii sa o ia razna. Este vorba despre o batrana de 91 de ani care conduce fara niciun fel de problema. Are 60 de ani de experienta asa ca inca mai conduce fara niciun fel de problema, chiar ea spunand ca citeste fara ochelari.

Femeia se numeste Maria Dimitriu Villegas, este nascuta in 1922, si chiar a copilarit cu Majestatea Sa Regele Mihai. A fost casatorita cu Jose Antonio Villegas, un celebru diplomat din Bogota, si a locuit in capitala Columbiei. Potrivit aceleiasi suse, cand sotul ei a murit, s-a mutat la Geneva cu cei trei copii, iar una dintre fete chiar a fost colega de scoala cu Sofia, fiica regelui Mihai.

Acum batrana locuieste singura intr-un bloc din centrul Capitalei si se descurca singura. Si chiar daca unii isi pun multe semne de intrebare in privinta permisului sau de conducere si cum de mai conduce la o varsta atat de inaintata, batrana este dependenta de autoturism, cel care ii face viata mult mai usoara, din moment ce din punct de vedere fizic, abia se misca.

tyle= pe happyhour.protv.ro

author avatar
Andra Nesu