AcasăNewsȘoferița care a accidentat mortal cele două fete, în Andronache, trimisă în...

Șoferița care a accidentat mortal cele două fete, în Andronache, trimisă în judecată

La aproape două luni de la tragedia din cartierul bucureștean Andronache, când două fete – în vârstă de 6 și 20 de ani – au sfârșit după ce au fost lovite de o mașină scăpată de sub control, s-a aflat că șoferița va ajunge în fața instanței.

Totul după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus, vineri, trimiterea sa în judecată, ”sub aspectul săvârşirii în concurs real a infracţiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 192 alin. 2 şi 3 C.pen. şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 C.pen, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen.” , din câte se precizează într-un comunicat transmis din direcția Ministerului Public.

Femeia se află încă de luna trecută în arest la domiciliu.

Parchet: A condus având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge

Pe lângă informația privind trimiterea sa în judecată, procurorii au transmis, în același comunicat, și detalii ce țin de această cauză și de accidentul cumplit în urma căruia au murit cele două fete. Și anume că:

”În fapt, s-a reţinut că: La data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, inculpata a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA, pe Str. Fructelor din sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, dinspre Str. Gherghiţei către Str. Menţiunii, având o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge, iar, când a ajuns la intersecţia cu Str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, accelerând în loc să frâneze, şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr. 176, unde a accidentat mortal o persoană vătămată în vârstă de 6 ani şi o persoană vătămată în vârstă de 20 de ani, acestea din urmă aflându-se aşezate pe bordură, a rupt stâlpul de beton de susţinere a iluminatului public şi s-a oprit în gardul imobilului cu nr. 176.”

Vă amintim că tragedia abătută asupra celor două familii ale fetelor care au sfârșit în urma accidentului din Andronache a iscat revoltă în rândul vecinilor și al cunoscuților acestora. Oamenii au cerut să se facă dreptate – VEZI AICI. Până ca fetele să fie înmormântate, la locul nenorocirii a fost amenajat un altar cu flori și candele, în memoria Raisei și a Mihaelei.

249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger