AcasăNewsȘoferii sunt revoltați: scăderea prețului carburanților cu doar 50 de bani îi...

Șoferii sunt revoltați: scăderea prețului carburanților cu doar 50 de bani îi scoate din nou în stradă. PROTEST major pe 30 iunie

Șoferii sunt revoltați: scăderea prețului carburanților cu doar 50 de bani îi scoate din nou în stradă. PROTEST major pe 30 iunie

Imediat după ce Guvernul a anunțat că va scădea cu doar 50 de bani prețul pe litru la carburanți, mii de șoferi nemulțumiți au protestat în toată țara. Mai multe benzinării au fost din nou blocate, iar angajații mărturisesc că s-au săturat.

Șoferii râd și alimentează cu doar câteva picături, iar alții fac plinul și plătesc numai cu monede de 10 bani. Șoferii au anunțat proteste și astăzi.

Prețul carburanților, ieftinit cu 50 de bani

Ei spun că vor bloca benzinăriile și vor alimenta cu doar 50 de bani. Și companiile petroliere sunt nemulțumite de măsură.

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți și spun că suma pe care a decis-o Guvernul pentru compensare nu îi ajută de loc, și asta deoarece într-un singur an prețul la carburanți s-a dublat.

Protest masiv pentru data de 30 iunie

Se anunță un protest masiv pentru data de 30 iunie, la care ar putea participa peste 200.000 de oameni.

Nemulțumirea oamenilor vine după ce Guvernul a decis să compenseze parțial prețul benzinei și motorinei timp de 3 luni, începând de la 1 iulie.

Jumătate din această reducere, respectiv 0,25 de bani, va fi decontată de către stat printr-un mecanism care va fi implementat între distribuitori și ministerele de resort

author avatar
Andreea Vlad
412 afisari

5 COMENTARII

  1. rumanii nu stiu de revolte, doar rascoale ecazionale care sfarsesc negresit prin decapitarea conducatorilor.

    definitie „roman” dex: (În forma rumân) Denumire dată, în Evul Mediu, în Țara Românească, țăranilor dependenți de stăpânii feudali.

    sclavii NU fac revolte! rascoalele sunt inabusinte intotdeauna prin violenta! tertium non datur

  2. Daca pe Ceausescu in1989 l-au impuscat dupa ce le-a promis o suta de lei ce o sa faca cu guvernul slugilor bruxeleze care le dau pomana 0,5lei? 100:0,5=200 deci trebuie impuscati de 200de ori ca sa respectam aritmetica.
    Concluzia mea este TABULA RASA anticipate

    • usor de spus cu anticipate.de 30 de ani tot schimbam lichele cu alte lichele si facem anticipate. Pe cine sa mai punem? Au fost de toate culorile ,aceeasi ciorditori! Peste doi ani iar vin cu colacul, micul, berica si maneaua si nea caisa iar ii voteaza! Cand ai un popor redus mintal avem ceea ce se vede.Pana la urma daca e sa comparam, se pare ca nu a fost chiar atat de rau si daunator comunismul. L-au ponegrit, furat si dus in jos tot aceste lichele. Comunismul din China face in ciuda la capitalismul american.In capitalism o duc bine popoarele care au jefuit alte popoare. Altele fac foamea.De ce? ptr ca sunt conduse de cine nu trebuie!

  3. A ha ha, bai domnule jeneral de karton niku ciukanezu, zis si 50 de bani, rad toti marlanii de tine, bai grasule de prokusor de giuneea de 130 de kile !! Bai, trebuia sa compenseze minim jumate din petul la pompa, adica 5 lei, sa vezi ce bine era vazuta in lume tot Bukalsistanul, toti veneau aici sa isi umple rezervoarele !! Asa, obezul ala scartait le-a scos ochii la romanasi cu un mare nimic, cum e altfel si domnu` ciukalau, tot un mare nimc e, de fapt e 50 de bani !! Ha ha ha 🙂 Scapa cine poate, bai desteptilor, daca voi inca mai credeti in povesti nemuritoare, e treaba voastra de cobai vaxxinati in cap patentati !! Multumim pentru circul oferit, domnu maciuca, fara paine se poate cumva, dar fara circ in Bukalistan nu se poate, chiar deloc !! ha ha ha 🙂

  4. Pai daca statul iti da 50 de bani dai si tu țãrane la peco 60 de bani si cu 1leu si 10 e 7,90 e altceva ca daca nu o sa-ti faca statul 6 si o sa te inchida in timp. Asa te mai descurci. Oricum trebuie vorbit cu printii desertului desi noi avem rezerve strategice la Ploiesti pana atunci. Dacă îți dă statul mai tai si tu o țîr din profit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger