AcasăNewsŞoferii români nu se mai potolesc. Poliţiştii au prins un bărbat drogat...

Şoferii români nu se mai potolesc. Poliţiştii au prins un bărbat drogat la volan, cu copilul şi soţia însărcinată în maşină

A fost o razie de amploare a poliţiştilor de la Rutieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins drogat la volan.

În mașina condusă de tânărul inconștient se aflau soția gravidă și copilul tânărului.

Cum s-a scuzat şoferul drogat?

Şoferul respectiv a avut şi „scuzele la el”. El le-a mărturisit poliţiştilor că nu s-a drogat în acea noapte, ci în urmă c-o săptămână.

„De ce te-ai urcat drogat la volan? Soția dvs. este însărcinată. Nu credeți că prezenta un pericol?”, l-au întrebat agenţii pe conducătorul auto.

„Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână. Am consumat nişte prostii”, a răspuns şoferul în culpă.

Polițiștii nu au găsit substanțe interzise în mașina bărbatului. Acesta a fost condus la sediul INML pentru recoltare de probe biologice.

Au prins şi şoferi beţi

Polițiștii au prins și șoferi, care s-au urcat la volan băuți. În timpul raziei, agenţii de la Rutieră au dat o sută de amenzi și au fost reținute 36 de permise de conducere.

Un alt şofer de 30 de ani a fost prins sub influenţa substanţelor psihoactive pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

Brigada Rutieră acționează permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație care s-au produs pe fondul consumului de alcool sau substanțelor interzise”, au zis poliţiştii.

187 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Interlopul Edy Power l-a transformat, cu 9.200 euro, în valetul personal pe gardianul care îl păzea în arest. ŞOC cum s-a aflat totul!

Avea mulţi bani, dar nu şi libertate. Este povestea lui Eduard Ivan, zis Edy Power, ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut.Capetele de acuzare?...

Iată românii care vor primi 2.100 lei în plus la pensie! Vezi dacă eşti pe lista Ministerului Muncii!

Românii mai au de aşteptat aproximativ 10 luni până să simtă în buzunar mult-anunţata creştere a pensiilor. Partea bună e că aşteptarea va merita...