AcasăNewsŞoferii gură-cască! Privea de la volan carambolul de pe sensul celălalt, de...

Şoferii gură-cască! Privea de la volan carambolul de pe sensul celălalt, de pe A2, şi a provocat un accident în lanţ (VIDEO)

accidentulŞoferii gură-cască! Privea de la volan carambolul de pe sensul celălalt, de pe A2, şi a provocat un accident în lanţ

Un nou accident a avut loc, pe Autostrada Soarelui, tot în zona carambolului cu peste 50 de maşini, de vineri dimineaţă. De data asta, evenimentul neplăcut s-a produs pe sensul celălalt, către Bucureşti.

Încă trei autoturisme s-au lovit pe Autostrada A2, în urmă cu doar câteva minute, din cauza vitezei.

Cum s-a întâmplat accidentul

Se pare că şoferul primei maşini implicate în acest lanţ privea către pagubele de pe sensul către mare, unde fusese carambolul. Ar fi frânat brusc, iar două maşini din spate n-au avut timp să mai oprească la timp.

Într-unul din autovehicule se afla o familie cu doi copii mici. Din primele informații, se pare că, în urma coliziunii, mai multe persoane au fost rănite.

Reamintim că peste 50 autoturisme au fost implicate, vineri dimineață, într-o serie de accidente în lanț, pe Autostrada A2, pe sensul dinspre București către Constanța, între km 172 și km 183. A fost activat planul roșu de intervenție.

Echipe de intervenție ale ISU din patru județe intervin pe Autostrada A2, începând cu km 172 până la km 183, după un accident rutier în care au fost implicate peste 50 de mașini.

author avatar
Andrei Ștefan
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger