Cauta

Şoferii drogaţi şi beţi continuă să TERORIZEZE România! Femeie ucisă la Popeşti Leordeni, când a ieşit să-şi ia tortul (VIDEO)

Un alt accident tragic, provocat de un şofer beat şi drogat, a avut loc în România. Mai exact, la Popeşti Leordeni, duminică.

Un astfel de conducător auto a omorât o femeie, după ce a lovit cu mașina mai mulți oameni și a acroșat cinci mașini parcate.

Victima ieşise la poartă ca să-şi ia tortul

Femeia în vârstă de 56 de ani care a fost ucisă în accidentul din Popești Leordeni, provocat de un șofer beat și drogat, își serba chiar astăzi ziua de naștere. Ieșise la poartă să își primească tortul, când a fost prinsă între două mașini. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victima a fost prinsă între fiare și a murit ulterior la spital. Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool.

”Astăzi era ziua ei!”. Ea este Nicoleta, femeia ucisă chiar în fața casei, de un șofer drogat

În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A accelerat în dreptul grupului de oameni

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum mașina nu circulă cu mare viteză, însă, în momentul în care se apropie de grupul respectiv, pare că șoferul, în loc să frâneze, accelerează și nu are nicio intenție să oprească, împinge mașinile respective și, din păcate, a prins-o pe femeia de 56 de ani între două autoturisme.

Șoferul a acroșat trei mașini parcate și a lovit mai multe femei aflate pe trotuar.

La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni, un autoturism a lovit o femeie și 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 și 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unități spitalicești, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Exit mobile version