AcasăNewsSoferii bucuresteni, amendati daca parcheaza pe trotuar

Soferii bucuresteni, amendati daca parcheaza pe trotuar

Reprezentantii Politiei Locale Bucuresti au anuntat ca, de la inceputul lunii decembrie, au posibilitatea sa amendeze soferii care isi parcheaza masinile pe trotuar.

Deocamdata, insa, actiunile de acest gen vor viza doar centrul Capitalei si, in special, recent amenajatul Bulevard Nicolae Balcescu.

Razvan Popa, purtatorul de cuvant DGPLMB, sustine ca oprirea pe trotuarul de pe Bulevardul Nicolae Balcescu ii va costa pe soferi doua puncte penalizare si doua puncte de amenda, iar stationarea se va penaliza cu patru puncte penalizare si trei puncte amenda.

Ba chiar Razvan Popa sustine ca se fac demersurile necesare pentru „inchiderea tuturor trotuarelor, pentru ca omul nu se simte bine daca nu coboara din masina direct in carciuma, iar din cauza acestei lipse de educatie soferii ajung sa opreasca sau sa stationeze pe trotuare, desi parcarea in zona este interzisa, iar acest lucru a dus si la inmultirea numarului de parcagii, fenomen cu care noi avem de a face in permanenta”.

Conform b365.ro, purtatorul de cuvant al DGPLMB se plange ca agentii de la Politia Locala au de a face constant cu indivizi lipsiti de educatie care nu sunt interesati de amenzile primite „pentru ca sunt oameni cu bani, care se chinuie sa intre cu jeep-urile pe stradutele alea inguste, printre casele alea construite in 1900”.

Problema apare in momentul in care soferii primesc puncte de penalizare si risca sa-si piarda permisele de conducere. Atunci se trece la amenintari precum „De ce mi-ai dat puncte de penalizare? Cum ti-ai permis? Stii cine sunt eu? Te dezbrac imediat”.

sursa foto: skyscrapercity.com

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger