AcasăNewsSoferi romani, atacati cu un cutit de un polonez, intr-un autocar. Atacatorul...

Soferi romani, atacati cu un cutit de un polonez, intr-un autocar. Atacatorul s-a sinucis!

Panica in Hunedoara. Cei trei soferi ai unui autocar in care se aflau 18 oameni au fost injunghiati de catre un barbat originar din Polonia. Dupa ce a comis actul de violenta extrema, pasagerul si-a luat viata.

La locul incidentului – o sosea dintr-o localitate hunedoreana- au sosit, de urgenta, mai multe echipaje medicale, iar personalul de specialitate a acordat primele ingrijiri celor trei conducatori auto cazuti victime furiei cetateanului strain. Din primele date, pasagerul polonez aflat in autocarul ce ar fin trebuit sa ajunga de la Amsterdam in Capitala s-ar fi ridicat din senin de la locul sau si s-ar fi repezit intr-o prima faza la soferul aflat la volan, pe care l-a taiat cu un cutit, iar apoi asupra colegilor acestuia, care i-au sarit in ajutor.

La scurt timp dupa ce a semnat groaza in jur, polonezul a incercat sa dea bir cu fugitii. Insa la un moment dat, a luat o decizie radicala. Speriat, cel mai probabil, de consecintele gestului sau, pentru care avea sa raspunda in fata legii,tanarul a folosit acelasi cutit cu care i-a agresat pe cei trei conducatori auto ai autocarului in care a calatorit, si si-a taiat gatul. In ciuda interventiei medicilor, barbatul nu a mai putu fi salvat, fiind declarat decedat.

Pana la acest moment, circumstantele producerii agresiunii care a semanat groaza in autocarul in care se aflau 18 pasageri, nu sunt cunoscute inca. Politia a ajuns la locul incidentului. Oamenii legii stau de vorba cu martorii, pentru a incerca sa elucideze cauzele ce au dus la producerea dramei.

Sursa foto: ziaruloval.ro

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger