AcasăNewsȘofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu,...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.

Un cetăţean ucrainean de 46 de ani a fost prins de poliţişti când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând un autoturism sub influenţa alcoolului.

Cât a arătat etilotestul în cazul șoferului ucrainean

„La data de 1 decembrie a.c., ora 01.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în România, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 46 de ani, cetățean ucrainian, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice”, a anunțat vineri, 1 decembrie, IPJ Giurgiu.

Bărbatul a fost pus să sufle „în fiolă”. Cum rezultatul la testarea cu etilotestul a fost pozitiv, șoferul a fost dus la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în urma căreia să fie stabilită alcoolemia. „Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se menționează în comunicatul IPJ.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbat rănit în urma unui accident, la Crevedia Mică. Un TIR s-a răsturnat

foto: Facebook/ISU Giurgiu

Pe de altă parte, tot vineri, 1 decembrie, în județul Giurgiu a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat. Un TIR s-a răsturnat.

Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în vineri dimineață în localitatea Crevedia Mică. „În eveniment a fost implicat un autotren, răsturnat pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Conducătorul auto, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital”, a anunțat ISU Giurgiu

Autotrenul era încărcat cu balast. „Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind scurgeri de ulei pe șosea și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, au mai anunțat cei de la ISU Giurgiu.

author avatar
Andrei Coman
333 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger