AcasăNewsȘofer STB filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți...

Șofer STB filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți chiar la volan – VIDEO

soferȘofer STB filmat în timp ce se uita la filme pentru adulți chiar la volan - VIDEO

Un şofer STB a fost surprins că se uită la filme pentru adulţi în timp ce conducea un autobuz pe linia 143 din București.

Conducerea STB a făcut plângere penală împotriva bărbatului de 54 de ani şi a început o anchetă internă. Între timp, însă, şoferul acuzat iese în continuare pe traseu.

Bărbatul a fost surprins de călători

O elevă care mergea cu autobuzul pe linia 143 din București l-a suprins pe șofer în timp se ce uita la filme pentru adulţi.

„Eram trei fete şi a spus că dacă ştim să sărutăm şi insista. «Vreți să învățați să vă sărutați? Dacă vreți vă învăț eu» El ne-a zis şi ora la care se întoarce şi vine în acea stație la Obor. Ne-a chemat în faţă şi a început să pună filmulețe şi ne-a arătat şi o poză cum se pupau două femei”, au spus fetele pentru observatornews.ro.

Făcea avansuri sexuale minorelor

Fata povesteşte că şoferul de autobuz chema în cabină fetiţe cu vârste între 9 şi 14 ani. Speriată, le-a spus totul rudelor.

„Le spune să ia 50 de lei că o să le înveţe să se sărute cu limba, să le arate fel şi fel de filme porno pe telefonul lui. Se poate întâmpla să fie o fată mai slabă ca şi caracter şi atunci să pice în capcana lui şi să se întâmple mai departe fel şi fel de lucruri nedorite.”, au spus rudele fetei.

Șoferul este acuzat de exhibiționism, acte sexuale explicite şi expunerea unor imagini ce prezintă activități sexuale chiar de conducerea Societății de Transport Bucureşti. În paralel s-a declanșat cercetarea disciplinară conform regulamentului intern.

Însă până la terminarea anchetei interne începute la STB, şoferul încă iese pe traseu pentru că legea nu îi permite societății de transport să îl concedieze.

author avatar
Andreea Vlad
612 afisari

8 COMENTARII

  1. Da proastele alea ce cauta acolo scrie clar nu stati in spatiul de langa sofer. Poate era ad si omu surprins de rosu nu putea scoate adu hop si putoaicele uite ce vede nenea…

  2. Ce fatza de pervers are shoferake! La angajare la STB daca n-ai calitatile astuia nici nu intri in concurs! Mecleanu astuia de pedofil pervers! Deci care n-ai fizionomie de pedofil pervers ca a astuia nu te prezenta pt. angajare la STB ca n-ai nici o sansa sa intri la examen!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger