AcasăNewsSofer sanctionat in trafic de patru ori intr-o zi, pentru viteza!

Sofer sanctionat in trafic de patru ori intr-o zi, pentru viteza!

A circulat cand ca vantul, cand ca gandul!

Mai rar le e dat romanilor sa auda ca un conducator auto a ajuns sa “colectioneze” patru amenzi, toate pentru viteza, in aceeasi zi si pe acelasi drum national. Dar iata ca i s-a intamplat unui sofer in varsta de 43 de ani, din Dorohoi, Botosani, care, din cate anunta duminica IGPR-ul, ar fi calcat pedala de acceleratie atat de mult, incat ar fi depasit viteza legala in patru randuri diferite, toate pe DN 2, pe raza judetului Neamt.

Conform datelor facute publice de catre oamenii legii, sirul de abateri s-ar fi inregistrat sambata, cand “acesta a fost inregistrat de aparatul radar, pe D.N. 2, in judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, in localitatea Horia, cu 126 km/h, in afara localitatii Horia, cu 215 km/h, in afara localitatii Secuienii Noi si cu viteza de 130 km/h, in localitatea Secuienii Noi”.

In fiecare caz, soferul vitezoman s-a ales cu amenda si cu suspendarea permisului pentru 90 de zile. Adica e bun de plata de patru ori suma de 1.305 lei, dar si ar urma sa ramana pieton de patru ori 3 luni, adica un an intreg! Momentan nu se stie ce l-a manat pe om intr-atat, incat sa ajunga in aceasta situatie.

author avatar
Cristina Stefan
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger