AcasăNewsȘofer rănit după ce a ajuns cu mașina pe terasa unui bar...

Șofer rănit după ce a ajuns cu mașina pe terasa unui bar din Vrancea. Bărbatul, dus la spital

sursa foto: vrancea24.ro

Un accident mai puțin obișnuit a trimis în grija medicilor un șofer în vârstă de 37 de ani, care a intrat cu autoturismul pe terasa unui local dintr-o localitate vrânceană. Bărbatul a suferit traumatisme la picioare, motiv pentru care a fost dus la spital.

Incidentul s-a produs joi după-amiază, pe strada Republicii. Când un șofer a ajuns cu maşina pe terasa unui bar din Adjud, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Șoferul, transportat la spital

Potrivit pompierilor, în urma accidentului, bărbatul aflat la volan a fost rănit, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

„În urma impactului şoferul autoturismului a suferit traumatisme la membrele inferioare. Echipajul SMURD a preluat pacientul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, pe care, ulterior, l-a transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire a incendiilor, la locul intervenţiei”, au transmis oficialii ISU, conform antena3.ro.

Reprezentanții ISU nu au menționat dacă la momentul producerii accidentului pe terasa localului se aflau clienţi.

Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la condițiile în care s-a produs acest accident.

author avatar
Andrei Coman
193 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger