AcasăNewsȘofer prins băut la volan de două ori în aceeași seară! Unde...

Șofer prins băut la volan de două ori în aceeași seară! Unde s-a întâmplat totul și ce a arătat etilotestul

Șofer prins băut la volan de două ori în aceeași seară! Unde s-a întâmplat totul și ce a arătat etilotestul (sursa foto: Facebook)

Un șofer a dat dovadă de perseverență într-o situație cu totul nefericită, mai ales că în ambele cazuri a fost vorba despre aceeași acuzație – conducere sub influența alcoolului. Totul s-a întâmplat recent, în județul Vrancea.

Protagonistul este un bărbat de 51 de ani. Omul a fost prins pe picior greșit în două rânduri, la doar câteva ore distanță.

Prima dată, a fost observat în seara zilei de 6 octombrie, pe DN2 E85. Ca urmare a faptului că, din câte au anunțat, într-un comunicat, reprezentanții poliției vrâncene, ”în jurul orei 20:40, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați de către dispeceratul IPJ Vrancea cu privire la faptul că, pe Drumul Național 2 European 85, pe direcția Focșani-Garoafa, un autoturism înmatriculat în județul Galați se deplasează sinuos”.

Odată identificată mașina în trafic, oamenii legii au oprit-o. Așa au constatat că șoferul mirosea a alcool. ”Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,39 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au informat, joi, reprezentanții IPJ Vrancea.

”Surpriza” constatată câteva ore mai târziu

sursa foto: IPJ Vrancea

Doar că ”aventura” șoferului în cauză nu s-a oprit aici. Câteva ore mai târziu, din motive doar de el știute, omul era din nou la volan. Iar polițiștii l-au prins și de această dată și l-au pus să sufle în etilotest. ”Același bărbat, a fost depistat în jurul orei 23.16, pe Drumul Național 2 European 85, în localitatea Bizighești, tot de polițiștii Serviciului Rutier la volanul aceluiași autoturism. Polițiștii au procedat la retestarea acestuia cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,11 mg/L alcool pur în aerul expirat”, anunță aceeași sursă.

Cum s-a încheiat povestea? Răspunsul a venit tot de la oamenii legii. Care au precizat că ”în acest caz a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

144 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si tot asa, pana cand va ucide pe cineva. Si atunci va fi cercetat in stare de libertate, ca asa este justitia independenta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger