AcasăNewsSofer din Capitala, prins a zecea oara la volan, baut si fara...

Sofer din Capitala, prins a zecea oara la volan, baut si fara permis!

Un tanar din Capitala a fost prins, vineri noaptea, in timp ce conducea in stare de ebrietate, desi avea permisul de conducere suspendat. Bucuresteanul nu este la prima abatere, pe numele lui fiind intocmite alte noua dosare penale pentru conducere fara permis.

Barbatul in varsta de 25 de ani a fost prins de politistii de la rutiera in timpul unui filtru. Mai mult, barbatul a inrautatiti si mai mult situatia in momentul in care a ignorat solicitarea oamenilor legii, asa ca acestia au pornit in urmarirea lui. S-a constatat in urma verificarilor ca el era un client vechi al agentilor, deoarece pe numele conducatorului auto au mai fost intocmite anterior alte noua dosare de cercetare penala sub aspectul savarsirii de infractiuni la regimul rutier, noteaza rtv.net.

Pe langa cele doua abateri, bucuresteanul bause si ceva inainte de se urca la volan. Odata testat de politistii de la rutiera, aparatul a indicat ca tanarul avea o alcoolemie de 0.65  ml alcool pur in aerul expirat.

„Aparatul a relevat o valoare de 0.65 ml alcool pur in aerul expirat, iar permisul de conducere era suspendat. In urma altor verificari am constatat ca a mai fost depistat de inca noua ori conducand in ilegalitate avand permisul suspendat”, a declarat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, potrivit sursei citate.

author avatar
Alina Costache
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger