AcasăNewsŞofer ameninţat cu pistolul în trafic de un alt conducător auto/Unde s-a...

Şofer ameninţat cu pistolul în trafic de un alt conducător auto/Unde s-a întâmplat și de la ce a pornit totul!

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un incident șocant, produs, din primele informații, în urma unei șicanări în trafic, a ajuns în atenția polițiștilor constănțeni. Se fac cercetări.

Șicanarea în trafic s-a produs în staţiunea Eforie Sud.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DC 39, în urma unei şicanări în trafic în staţiunea Eforie Sud, a fost ameninţat cu un pistol de un alt şofer, informează vineri news.ro.

Unde a fost găsit pistolul

La scurt timp de la primirea sesizării, oamenii legii au reușit să dea de urma șoferului bănuit de amenințare. Conducătorul auto a fost legitimat, iar polițiștii au controlat mașina acestuia, găsind arma în compartimentul destinat roţii de rezervă.

„La scurt timp, poliţiştii l-au depistat în trafic pe şoferul care ar fi efectuat actele de ameninţare. Acesta a fost legitimat şi identificat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 20 de ani. În urma efectuării controlului vehiculului, în compartimentul destinat roţii de rezervă a fost găsit un pistol de tip airsoft, având un încărcător cu bile de plastic, precum şi un toc de pistol”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Polițiștii au ridicat pistolul și continuă cercetările în acest caz. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ameninţare.

Nu este singurul incident ajuns, recent, în atenția polițiștilor constănțeni. IPJ Constanța a anunțat joi, 18 aprilie, că „la data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că ar fi avut un conflict cu un bărbat, din cauza unui loc de parcare.

Bărbatul ar fi lovit-o cu mâna peste telefonul mobil, fără a-i provoca distrugeri”.

Și în acest caz se fac cercetări. „În cauză a fost înregistrată o petiție, în cadrul căreia se fac verificări cu privire la aspectele sesizate, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, a mai precizat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
346 afisari

4 COMENTARII

  1. „în compartimentul destinat roţii de rezervă a fost găsit un pistol de tip airsoft, având un încărcător cu bile de plastic, precum şi un toc de pistol”
    Jurnalistilor si militzienilor li se pare ca acea replica jucarie este o ARMA??????????????????? Daca da suntem destinati tampirii si prostirii eterne fara leac.

  2. ”este vorba de un bărbat, de 20 de ani” Acum asta trebuia sa fie in armata si nu pe strazi cu un pistol in mana.
    Sa speram ca se reintroduce serv militar obligatoriu.

  3. Andrei Coman, tie iti este frica de un pistol cu bile ?
    Sau nu conteaaza decit termenii de amenintare si pistol !
    Scabros !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger