AcasăNewsSocrul unei cantarete din Romania s-a sinucis

Socrul unei cantarete din Romania s-a sinucis

Si-a pus patru butelii in portbagaj si apoi si-a incendiat singur autoturismul. Asa pare sa-si fi planuit moartea afaceristul din Constanta.

Barbatul a fost gasit carbonizat pe malul lacului Tatlageac, intre localitatea 23 August si statiunea Olimp. Politistii spun ca trupul carbonizat a fost gasit pe scaunul soferului, iar in portbagajul autovehiculului au fost depistate patru butelii. Pompierii sositi la locul tragediei au reusit sa stinga focul, dar nu au mai putut face nimic pentru omul de afaceri. Potrivit Romania Tv, a fost demarata o ancheta, iar oamenii legii iau in calcul atat varianta unei sinucideri, cat si a unei crime sau accident.

Din primele cercetari la fata locului victima pare sa fie socrul cantaretei Marijuana, conform celor de la libertatea.ro. Apropiatii barbatului spun ca in ultima vreme imprumutase bani atat de la banci cat si de la camatari, iar pe angajati nu ii platea niciodata la timp. In plus, era si bolnav si chiar cu doua zile inainte mai incercase o data sa se sinucida, insa fusese salvat la timp.

Foto: Romania Tv

author avatar
Andra Nesu
663 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger