AcasăNewsSocrul lui Serban Huidu: accident la indigo cu al vedetei tv VIDEO

Socrul lui Serban Huidu: accident la indigo cu al vedetei tv VIDEO

Dupa ce, in urma unui accident rutier, Serban Huidu a ucis trei persoane, si Vintila Matei, fost senator PSD si socrul vedetei tv, a fost protagonistul unui accident petrecut in aceleasi circumstante.

Desi avea in minte accidentul produs in octombrie 2011 de ginerele sau, Serban Huidu, in urma caruia au murit trei persoane, Vintila Mihai, fost senator PSD de Valcea, a trecut prin clipe asemanatoare dupa ce a avut parte de un acccident la indigo cu acesta. Mai exact, in urma vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului de teren pe care-l conducea, intrand pe contrasens unde s-a izbit violent intr-un Logan. Din fericire insa, desi autoturismul a fost distrus, cei patru ocupanti ai autoturismului au scapat cu viata.

Potrivit adevarul.ro, groznicul accident s-a produs pe 14 aprilie 2012, in zona barajului de la pe Arges, de la Mihailesti, in momentul in care, desi in zona se aflau indicatoare care limitau viteza la 50 km/h, Vintila Mihai conducea cu viteza excesiva. In curba, acesta a pierdut controlul bolidului si s-a izbit violent intr-un Logan, de pe contrasens, care circula regulamentar, aruncandu-l la aproape 60 de metri. Desi autoturismul a fost distrus, cei patru ocupanti au scapat doar cu rani minore.

In urma impactului fostul senator PSD, ce era insotit de catre o femeie, nu a parasit bolidul pe care-l conducea, salvatorul celor patru persoane fiind un participant la trafic, acesta fiind care a sunat la numarul unic de urgenta 112 si ajutandu-i pe cei raniti sa iasa din autoturism.

[youtube]v3ix-CehjOg[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger