AcasăNewsSocrul lui Huidu: ”Serban Huidu a cedat psihic. S-a retras la tara!”

Socrul lui Huidu: ”Serban Huidu a cedat psihic. S-a retras la tara!”

Desi fizic nu are nici o problema, Serban Huidu este daramat de trageda care a avut loc

Socrul lui Serban Huidu, fostul senator Vintila Matei, a dezvaluit ca vedeta PrimaTV este foarte afectat in urma accidentului de duminica si s-a retras in afara Bucurestiului pentru a se reculege.

Desi fizic nu are nici o problema, Serban Huidu este daramat de trageda care a avut loc

Alaturi de Serban Huidu se pare ca ar mai fi si un psiholog care-l consiliaza pe Carcotas.

„Este foarte afectat de cele intamplate. S-a retras undeva in afara Bucurestiului, undeva la tara, din cauza ca nu se simte deloc bine din punct de vedere psihic. Din cate am inteles, este si cu un psiholog acolo“, a declarat Vintila Matei, pentru ”Adevarul“.

In acelasi timp, tot socrul lui Serban Huidu a facut mai multe declaratii din partea familiei Carcotasului, referitor la cele intamplate in accident.

„Serban a fost lovit, dar nu este grav, in schimb este distrus de cele intamplate. Masina a derapat si nu stie ce s-a intamplat apoi”, a mai explicat Matei Vintila.

 

author avatar
Ciprian Purice
1.672 afisari

3 COMENTARII

  1. Ba conteaza si cum scriem,nu ne putem da cu parerea fara sa scriem corect,e chestie de bun simt,macar Serban,saracul,era destept de sclipea,avea ceva bun,pe cand voi ce nu stiti sa scrieti corect,doar fumuri,ca asta caracterizeaza prostia…dar cred ca e prea profund ce scriu pentru agramati

  2. cine greseste sa plateasca si e valabil pentru toti si toate, smecherii si vedete, din tara care nus decat tot o fita si nu tin cont de nici o lege

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger