AcasăNewsSocialistul Hollande isi plateste frizerul cu 10.000 euro pe luna

Socialistul Hollande isi plateste frizerul cu 10.000 euro pe luna

Cu toate ca are o chelie cat Franta, Hollande isi plateste frizerul cu un salariu de ministru

Tunsoarea presedintelui Frantei are toate sansele sa intre in competitie cu freza impecabila a lui Ronaldo, cel putin din punct de vedere al sumei investite. Ia cititi mai jos, contribuabili…

Cu toate ca are o chelie cat Franta, Hollande isi plateste frizerul cu un salariu de ministru

Pentru a-si mentine imaginea in arena politica interna si internationala, Francois Hollande lasa deoparte termeni precum ”criza”, ”austeritate” sau ”socialism”. Monsieur le président are un frizer personal care pesemne ca face minuni cu podoaba capilara a lui Francois Hollande (sau, in fine, cu cea a mai ramas din ea), din moment ce este platit de statul francez cu 9895 de euro pe luna, potrivit dezvaluirilor revistei satirice franceze Le Canard enchainé. Sylvie Hubac, fosta directoare de Cabinet la Elysee, a semnat, in 2012, contractul de angajare a lui Olivier B. (46 de ani) pentru a avea grija de parul lui Hollande.

Coafura rezista

Le Canard enchainé arata ca acest contract pe cinci ani ii aduce o remuneratie bruta cumulata de 593.700 de euro. La aceasta suma, unii presedinti ar prefera sa mai angajeze un ministru un plus. Caci un salariu de ministru incaseaza Olivier B. , care-l insoteste pe Francois Hollande in toate deplasarile: aproximativ 10.000 de euro pe luna, ”fara a pune la socoteala eventuale indemnizatii de rezidenta si alte avantaje familiale”. Meseria de frizer prezidential echivaleaza si cu cea a unui agent secret. Potrivit contractului de munca, Olivier B. ”se angajeaza sa pastreze, pe timpul si dupa expirarea contractului, secretul total cu privire la munca depusa sau informatiile pe care le-a primit”. Palatul Elysee nu a facut nici un comentariu.

author avatar
Tudor Borcea
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger