AcasăNewsSocialistul Francois Hollande este milionar in euro, dar uraste bogatii

Socialistul Francois Hollande este milionar in euro, dar uraste bogatii

In vila din Mougins, Hollande a petrecut zile de neuitat cu Segolene Royal, fosta sotie

Presedintele caruia nu-i plac bogatii, cum se defineste socialistul Francois Hollande, are trei proprietati la Cannes si intra lejer in categoria „nesuferitilor” milionari.

In vila din Mougins, Hollande a petrecut zile de neuitat cu Segolene Royal, fosta sotie

Si-a bazat campania electorala atacand stilul de viata al bogatasilor, „bling bling”, fara griji, fara riduri cu privire la ziua de maine, insa nici el nu trage cu carca!

Trei apartamente pe Riviera

Dupa publicarea in Jurnalul Oficial a averii sale, presa franceza l-a taxat imediat ca ipocrit, fiind, de fapt, el insusi „formidabil de bogat” pentru un socialist. „Cel mai de stanga lider din Europa, este un socialist de caviar”, titrau ziarele. „Domnul Normal este un socialist de sampanie!” Apartamentul din Paris, pe care il imparte cu iubita sa, Valerie Trierweiler, este inchiriat, dar are trei proprietati pe riviera franceza, in suburbiile celebrei statiuni Cannes, care sunt evaluate la peste un milion de euro.

Vecin cu vila lui Picasso

Vila din Mougins, in zona in care a locuit si a murit Pablo Picasso, este evaluata de Jurnalul Oficial la 800.000 de euro. La cateva minute de promenada de la Cannes, Hollande mai poseda doua apartamente, unul evaluat la 230.000 de euro si celalalt la 140.000 de euro. In plus, mai detine „diverse obiecte de mobilier” in valoare de 15.000 de euro si are deschise trei conturi, doua la Société Générale si unul la Postal Bank, in valoare totala de 10.000 de euro. Renuntand la 30% din venitul sau, asa cum a promis in alegeri, tot ramane cu 156.000 de euro pe an. Cu totul, intra lejer in categoria francezilor bogati. Cu un asemenea „pietroi” de gat, analistii politici inteleg de ce Hollande este impotriva austeritatii!

author avatar
Adina Mutar
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger