AcasăNewsSocialistii europeni: Victor Ponta este ”complet nedemn de incredere”

Socialistii europeni: Victor Ponta este ”complet nedemn de incredere”

Fostul prim-ministru Victor Ponta, care a parasit PSD si si-a format propriul partid, Pro Romania, nu este de incredere, pentru ca se razgandeste in privinta aliantelor politice in fiecare saptamana, a afirmat un oficial socialist de rang inalt. Va dati seama ce imagine are Ponta in afara tarii?

Articolul de opinie gazduit de euractiv.com sub titlul „Minciuni gogonate din Balcani (Fat Balkan Lies)” prezinta punctul de vedere al autorilor. „In primul rand, am aflat cu stupoare ca Victor Ponta, fostul premier fost social-democrat al Romaniei, care si-a infiintat propriul partid, s-a alaturat ECR [„Conservatori si Reformisti Europeni”], grupul eurosceptic fondat de fostul lui coleg David Cameron. Nu e tocmai o potrivire ideologica, presupunem noi, dar tot a facut-o. Nu am fi fost atat de surprinsi daca acest domn n-ar fi venit recent in redactia noastra si nu ne-ar fi dat asigurari intr-un amplu interviu ca partidul sau este adevaratul partener al PES [Partidul Socialistilor Europeni].”, scriu semnatarii comentariului.

Promisiunile lui Mickey Mouse

Vorbind sub protectia anonimatului, membrul grupului S&D din Parlamentul European a afirmat: „Ponta este complet nedemn de incredere. A abandonat partidul socialist, apoi a incercat sa se intoarca si acum se alatura grupului Conservatorilor si Reformistilor”, se arata intr-un material euractiv.com. In octombrie 2018, Ponta a declarat pentru Euractiv ca este dezamagit de „tacerea vinovata” a Partidului Socialistilor Europeni (PES) cu privire la gravele incalcari ale statului de drept si ale valorilor europene si socialiste de catre PSD, membru PES. Ponta a insistat ca Pro Romania este un partid pro-european si a jurat ca se va alatura doar unei familii politice europene care promoveaza o integrare mai profunda si o agenda progresiva. Intr-un interviu pentru Euractiv in 3 aprilie, Ponta a afirmat ca va face campanie pentru candidatul socialist Frans Timmermans. In final, Pro Romania s-a alaturat grupului Conservatorilor si Reformistilor, dupa cum se arata pe site-ul ECR. „Apropo, ne intrebam totodata daca presedintele Comisiei, Juncker, are cunostinta despre faptul ca unul dintre comisarii sai, Corina Cretu, si-a schimbat afilierea politica sau poate ca ea nici nu s-a mai deranjat sa-l informeze” – mai scriu cei de la euractiv.com. Cu alte cuvinte, Ponta face ce stie mai bine. Sare dintr-o barca in alta in functie de cat de mare este apa, aruncand apoi cu noroi in cei care l-au dus buna parte din drum.

author avatar
Andrei Coman
423 afisari

3 COMENTARII

  1. N-ar nimeni incredere în mongoloid,niciunde ..Iar in România are o imagine de k@k@t !

  2. De ce ar crede europenii in ponta ???,doar romanii prosti i-au suflat in pinze si l-au crezut un Titulescu !!,jigodismul ,puslamaua ,golanul din el a iesit la iveala si-a dat in petec !!.

  3. Fiti putin atenti in cine ne punem increderea dupa perioada comunista Dragnea carnarul si Dancila automatul de vorbit prosti. La radio Europa FM au fost chemati 3 luseri: Basescu care a tinut 10 ani Romania in loc, ramas de pomina prin declaratia privind autostrazile: nu avem flux de masini pentru asa ceva , si oentru taiat salarii si pensii , nu ca grecii prin imprumuturi la UE. Premierul grec a stralucit prin declaratia: nu pot sa tai pensiile grecilor, nu pot sa fac as ceva, pe cand marinarul de apa dulce , omul rusilor atat i – a respectat pe romani de razand a anuntat ce era mai usor pentru guvernul de trogloditi, sa bage mana in buzunarele romanilor. Dar marinarul a si imorumutat tara cu peste 20 miliarde euro, ,, centuri de siguranta ” . Ponta , idiotul catel al rusilor care a facut prima bresa in intrarea gazelor rusesti pe piata romanesca , punnad pe butuci ca premier industria extractiva . Are averi colosale si o padure primita de la socrul Sarbu. Cilos care dupa ce a fost ministru la agricultura avand unele probleme care privesc instanta a plecat la UE , dar in 2016 conducand guvernul de tehnocrati a luat ca prima masura prelungirea nivelului redus al redeventelor la bogatiile natirale ale patriei noastre. Astia sunt sperantele noastre. Se stie ca FSN isi va pune a doua garnitura la conducerea tarii. Problemele vor ramane aceleasi: lipsa de medicamente pentru bolnavii de cancer , lipsa spitalelor regionale si a unui climat european in spitale , cei 5.000 de copii care mor in maternitati oentru lipsa de incubatoar. Si bineinteles preluarea tuturor schimbarilor din legislatie facute de fratii lor de FSN in 3 ani de guvernare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger