AcasăNewsSocial-democratii nu vor sa plece din Parlament

Social-democratii nu vor sa plece din Parlament

Parlamentarii PSD nu sunt dispusi sa joace dupa cum le canta conducerea USL

Retragerea din Legislativ este o frectie la un picior de lemn. O spun pesedistii mai cu capul pe umeri, convinsi fiind de faptul ca nu aceasta este solutia pentru blocarea comasarii alegerilor.

Parlamentarii PSD nu sunt dispusi sa joace dupa cum le canta conducerea USL

Dincolo de interesele care-i tin legati de scaune, social-democratii sunt iritati de faptul ca propunerea a fost facuta initial de presedintele PNL. Considerand ca nu au intrat in Parlament de mana cu Crin Antonescu, ci care cum a putut, pesedistii nici nu vor sa auda de vreo demisie in bloc. „Una e sa faci gesturi marete si alta este sa faci gesturi tampite”, a comentat un deputat PSD, explicand ca retragerea din Parlament nu va duce la alegeri anticipate, ci la alegeri partiale. „In momentul in care ajungi in conditii extreme s-ar putea sa fie ultima solutie si anume un gest extrem si asumat. Eu, personal, sunt de acord cu aceasta parte a retragerii din Parlament”, a declarat Liviu Dragnea, secretar general al PSD si presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

In loc sa-i imbarbateze, afirmatia lui Dragnea i-a enervat si mai tare pe parlamentarii partidului, care i-au transmis acestuia ca asteapta sa dea el „un exemplu ” in acest sens, „Sa ne-o ia inainte si sa-si dea demisia din fruntea Consiliului Judetean. Daca nu este in stare, mai bine sa taca”, au protestat alesii PSD.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger