AcasăNewsSocial-democratii, autodenunt in grup

Social-democratii, autodenunt in grup

Membrii Biroului Permanent National al PSD au semnat la gramada autodenunturi la DNA

Liderii PSD nu au facut zid in jurul lui Liviu Dragnea, asa cum le sugera Adrian Nastase, ci s-au apucat sa se autodenunte la DNA.

Membrii Biroului Permanent National al PSD au semnat la gramada autodenunturi la DNA

”Am semnat azi impreuna cu toti membrii BPN autodenunturi catre DNA, catre domnul Daniel Morar. Le-am semnat, le transmitem pe toate”, a declarat liderul social-democrat, Victor Ponta, precizand ca un demers similar vor face si liderii organizatiilor judetene ale partidului.  ”In mod sigur si ceilalti membri ai CExN, in masura in care, ca si noi, au indemnat oameni sa vina a vot si sa voteze <<Da>> pentru demiterea lui Traian Basescu se vor autodenunta si ei pentru ca altfel – si daca nu se autodenunta – ii pune sub invinuire domnul Morar”, a mai precizat Ponta. In ceea ce-i priveste pe liberali, acestia au declarat ca prefera sa astepte plangerile penale ale pedelistilor. ”Ne-a descurajat doamna procuror general ( Laura Codruta Kovesi – n.r.), care ne-a spus ca nu se pune cu autodenunt. Avem solutia sa il rugam pe domnul Blaga sa ne mai faca o plangere penala”, a afirmat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Au inceput negocierile in USL

In asteptarea procurorilor, uselistii s-au apucat sa-si imparta colegiile electorale. Negocierile, la care participa Liviu Dragnea, Ilie Sarbu, Valeriu Zgonea -din partea PSD, Crin Antonescu, Daniel Chitoiu, Relu Fenechiu – din partea PNL, urmeaza sa fie incheiate cel mai tarziu la sfarsitul acestei saptamani.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger