AcasăNewsSOCANT Vezi cum a fost muscat Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu,...

SOCANT Vezi cum a fost muscat Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, de vipera! VIDEO

Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, a fost muscat sambata de o vipera cu corn, in timpul uei demonstratii in propria crescatorie, veninul afectand starea de sanatate a acestuia fiindca nu purta manusile de protectie.

Starea lui Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, internat dupa ce a fost muscat de o vipera, este stabila, sub supraveghere, nefiind luata o decizie daca va fi supus unei noi interventii chirurgicale. „Pacientul este stabil, mananca, local i se schimba pansamentele. Nu s-a luat o deciziei privind o noua interventie la care sa fie supus luni”, a spus medicul Bogdan Oprita.

El a precizat ca edemul de la mana la care a fost muscat de vipera nu se retrage imediat, ci in trei – patru zile. „Dupa ce fenomenele generale au fost stinse, medicii se concentreaza acum pe fenomenele locale, din zona inciziilor, pentru a evita orice posibila infectie locala care s-ar putea extinde”, a mai spus Bogdan Oprita.

Andrei Iucinu Tinu, in varsta de 26 de ani, a fost internat de urgenta sambata, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a fost muscat de vipera. Tinu a fost operat sambata noapte, dupa ce starea lui s-a agravat.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca declara ca hematomul suferit la o mana s-a extins inspre umar, astfel ca a fost necesara o interventie de decompresie pentru degajarea veninului. Bogdan Oprita preciza ca Andrei Tinu ar putea fi suspus unei noi interventii chirurgicale in umatoarele zile.

in 2010, Andrei Iucinu (fiul ziaristului Dumitru Tinu), impreuna cu patru prieteni, a pus la cale o afacere mai putin obisnuita: au construit o crescatorie de vipere cu corn in Lunca Dunarii, in apropiere de Giurgiu.

„Veninul viperei cu corn este extrem de cautat in toata lumea, dar mai ales in Europa. Desi periculos, putand fi letal pentru oameni, veninul viperei cu corn este extrem de folositor pentru industria farmaceutica. O vipera ammodytes produce anual aproximativ 1,5 grame de venin cristalizat, care, in functie de puritate, poate scoate din buzunarele eventualilor clienti sume cuprinse intre 500 si 2.000 de euro, ajungandu-se uneori chiar si la 2.500 – 3.000 de euro. Pe de alta parte, ingrijirea reptilelor nu este costisitoare”, declara, in 2010, Andrei Iucinu.

 

author avatar
Ciprian Purice
4.363 afisari

5 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger