AcasăNewsSocant! Unor romani li s-a prabusit casa scarii (VIDEO)

Socant! Unor romani li s-a prabusit casa scarii (VIDEO)

Proprietarii unui bloc din Craiova au avut parte de surpriza vietii lor cand s-au trezit ca li s-a prabusit casa scarii.

Locatarii blocului A4, scara 3, situat in cartierul Calea Bucuresti din Craiova, au crezut ca li se darama tot blocul. Ei au avut noroc ca s-a prabusit doar o parte din tavanul de la casa scarii, iar restul abia se mai tine. Oamenii spun ca in imobil se fac lucrari haotice, care au dus la afectarea rezistentei imobilului.

Vinovati ar fi chiriasii spatiilor comerciale care au facut tot felul de modificari in apartamentele devenite spatii comerciale. Acestia au spart zidurile blocului care au dus la prabusirea casei scarii.

Ceea ce este si mai grav este ca locuitorii imobilului nu pot face nimic. Administratora blocului A4 le-a spus oamenilor sa se descurce singuri pentru ca ei sunt proprietarii, plus ca nu exista bani pentru rezolvarea problemei. Alexandru Vasilescu, unul dintre locuitorii imobilului, a declarat pentru Gazeta de Sud ca in curand, blocul vechi de peste 40 de ani, o sa le cada in cap.

Reprezentantii asociatiei de proprietari au o alta varianta legata de prabusirea casei scarii. Ei spun ca de vina ar fi faptul ca s-a lasat pamantul din fata scarii. De asemenea, acestia au zis ca nu au bani sa solutioneze situatia si ceea ce pot face este sa puna afise pentru evitarea zonei de prabusire.

[youtube]CCWn-hPCgd4#![/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
767 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger