AcasăNewsSOCANT: Un muncitor din Bihor i-a dat foc SEFULUI sau. Barbatul e...

SOCANT: Un muncitor din Bihor i-a dat foc SEFULUI sau. Barbatul e in stare grava!

Scene infioratoare intr-o fabrica din Bihor. Un barbat furios s-a repezit asupra sefului sau, pe care l-a stropit cu benzina si apoi i-a dat foc.

Pana sa intervina cineva sa il ajute si sa stinga flacarile, maistrul s-a ales cu arsuri profunde, pe fata si pe maini. Barbatul in varsta de 52 de ani a fost dus de urgenta la spital, iar medicii spun ca starea lui este grava, avand nevoie sa fie ventilat pentru a i se asigura functia respiratorie. „Pacientul agresat e cu arsuri in jumatatea superioara a corpului, la ambele membre superioare, pe fata si pe caile aeriene”, a precizat dr. Hadrian Borcea, seful UPU-SMURD, pentru bihoreanul.ro.

La spital a ajuns si agresorul- un barbat de 43 de ani. Acesta a avut, la randul sau, nevoie de ingrijiri din partea medicilor, dupa ce s-a ales cu arsuri pe maini.

Din primele informatii, barbatul care i-a dat foc sefului sau urma sa fie disponibilizat, motiv pentru care ar fi ales sa faca acest gest inspaimantator. Politistii urmeaza sa audieze martorii si sa stabileasca ce s-a intamplat in fabrica unde a avut loc agresiunea.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger