AcasăNewsȘOCANT: Un judecător amenință elevii înaintea examenului de Bacalaureat! „Dacă vă prindem...”

ȘOCANT: Un judecător amenință elevii înaintea examenului de Bacalaureat! „Dacă vă prindem…”

Înainte de prima probă scrisă la examenul de Bacaureat, judecătorul clujean Cristi Danileț a postat un mesaj pe pagina sa de socializare prin care îi îndeamnă să nu copieze.

De asemenea, judecătorul a mai spus că le transmite tuturor concurenților respectul său cu îndemnul „să intre în viață în mod cinstit”.

„Săptămâna viitoare au loc examenele de bacalaureat. Unii au învăţat, alţii nu prea. Cei din urmă se gândesc la tot felul de metode de a frauda.

Vin către noi semnale că unii elevi umblă după închiriat echipament electronic cu o cască în care să le fie <suflate> răspunsurile de către prietenaşi ce stau afară şi caută răspunsurile în cărţi. Eu spun foarte clar: nu riscaţi!

Nici voi, cei aflaţi în clasele unde daţi examen, nici profesorii voştri care ar trebui să vă supravegheze temeinic, nici cei de afară cu care v-aţi înţeles să vă sufle.

Nu riscaţi, căci dacă vă prindem, nu vă iertăm! Pentru toţi cei care vreţi să intraţi în viaţă în mod cinstit, respectul meu şi succes!”, a scris judecătorul pe contul său de Facebook.

Luni, în cele 1095 de centre se vor prezenta 155.000 de absolvenți ai clasei a XII-a, dintre care 17.000 din Capitală

author avatar
Eli Dan Davidescu
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger