AcasăNewsSOCANT: Un elev A MURIT dupa ce a fost INJUNGHIAT langa un...

SOCANT: Un elev A MURIT dupa ce a fost INJUNGHIAT langa un liceu din Targoviste! – VIDEO

(foto: incomod-media.ro)

UPDATE Politia a retinut un suspect in acest caz. Tanarul a fost dus la audieri.

O noua tragedie socheaza Romania. Un elev a fost injunghiat, luni la pranz, langa un liceu din Targoviste. Baiatul in varsta de 15 ani a murit in urma cu scurt timp, la spital.

(foto: incomod-media.ro)

Din primele informatii, Alexandru Stefan a fost injunghiat in gat de un tanar de 18 ani. Scena infioratoare s-a produs in apropierea liceului invata baiatul, situat in centrul orasului Targoviste. Desi i-au fost acordate primele ingrijiri, elevul nu a mai putut fi salvat si a fost declarat decedat.

Baiatul in varsta de 15 ani mergea catre scoala, impreuna cu alti colegi. La un moment dat, intr-un gang, a fost strigat de tanarul agresor care s-a apropiat de el si l-a injunghiat in gat.

[youtube]LbTSMUY-PfQ[/youtube]

Vestea mortii copilului i-a socat pe profesorii acestuia. „Incidentul s-a petrecut in afara scolii. Colegii lui mi-au spus ca intr-o fractiune de secunda s-a intamplat nenorocirea, dupa ce baiatul a fost strigat de o alta persoana. (…) Era un copil bun (…). N-a creat niciun fel de probleme disciplinare”, a declarat Suzana Ilie, directoarea Colegiului Economic „Ion Ghica” din Targoviste, intr-o interventie la RealitateaTV.

Pana la acest moment nu se cunosc motivele care au dus la izbucnirea conflictului in urma caruia baiatul a fost ucis. Politistii incearca sa dea de urma agresorului, bazandu-se pe declaratiile colegilor baiatului, care au asistat ingroziti la intreaga scena.

Cititi si: Elevul ucis la Targoviste a fost ales Mister Boboc in 2012 – FOTO

IMAGINI cu autorul crimei de la Targoviste! Suspectul – dus cu duba la Politie! A aruncat cutitul intr-un canal!

1.614 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger