AcasăNewsȘocant! Un bărbat și-a dat foc în fața unei primării din țară....

Șocant! Un bărbat și-a dat foc în fața unei primării din țară. Omul a fost dus la spital

Șocant! Un bărbat și-a dat foc în fața unei primării din țară. Omul a fost dus la spital (sursa foto: gorjeanul.ro)

Gest extrem al unui bărbat dintr-o localitate gorjeană: omul și-a dat foc și a fost dus la spital, după ce a suferit mai multe arsuri.

Incidentul șocant a avut loc joi dimineață, în fața primăriei Peștișani. Din primele informații, e vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani, despre care s-a aflat că pur și simplu și-a dat foc în fața sediului instituției.

Nu se cunosc deocamdată motivele care ar fi putut să-l facă pe om să recurgă la un astfel de gest periculos. Ce se știe este faptul că martorii la incident au sărit în ajutorul victimei și au reușit să stingă focul. A fost apelat 112, iar la fața locului au ajuns cadre medicale, omul fiind dus la spital, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Târgu-Jiu, pentru mai multe îngrijiri. Conform primei evaluări, bărbatul a suferit arsuri pe picioare și abdomen.

Primele informații de la ISU

Salvatorii de la ISU Gorj au anunțat primele detalii despre intervenția la locul acestui incident cutremurător. „Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o persoană care s-a autoincendiat în fața primăriei Peștișani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj care au constatat că persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment în sensul că focul a fost stins. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 care este conștient și care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare și abdomenului. Colegii noștri i-au acordat primul ajutor calificat la fața locului iar ulterior l-au transportat la UPU Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj, citați de gorjexpress.ro.

232 afisari

5 COMENTARII

  1. Eu as fi intrat în primarie cu un ciomag si l-as fi „aratat” primarului….. asa….. ca sa ia aminte !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger