AcasăNewsȘocant! Un bărbat a murit într-un tramvai din București. Circulația a fost...

Șocant! Un bărbat a murit într-un tramvai din București. Circulația a fost blocată (FOTO)

a murit in tramvaiȘocant! Un bărbat a murit într-un tramvai din București. Circulația a fost blocată (FOTO)

Un incident grav a avut loc duminică, în zona Pieței Obor din Capitală. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a murit în timp ce circula cu tramvaiul.

Cauza decesului ar fi fost infarctul, potrivit primelor informații. Martorii, citați de Realitatea Plus, spun că bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit în tramvaiul care circula pe linia 21.

Acesta ar fi intrat în stop cardiorespirator și a murit, scrie Aleph News.

Medicii de la SMURD, îmbrăcați în combinezoane, dar și criminaliștii, care au ajuns la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă și au constatat decesul acesteia.

„Unei persoane i s-a făcut rău în tramvai. Au venit cei de la SMURD, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar apoi a fost declarat decesul. Nu este vorba despre o agresiune”, au declarat surse din Poliție. Conform procedurilor, cazul va fi preluat de biroul de Morţi Suspecte din Poliție.

Două tramvaie au rămas pe loc, iar cetățenilor li s-a cerut să elibereze mijloacele de transport în comun. Zona în care s-a produs incidentul șocant este una foarte aglomerată, circulația fiind blocată de mai multe garnituri.

Foto Aleph News

„Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, în stația Bucur Obor, pe sensul spre Pasaj Colentina. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale. Tramvaiele circulă pe traseu deviat”, a transmis și Societatea de Transport București (STB).

author avatar
Andreea Vlad
179 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu știți voi băă da a murit de covid…Ia întrebati-l pe voiculescu și arahat! O noua tulpinăă .e mai rapida așa și agresiva…

  2. O sa ne crape inimile pe rand pe rand cu atata interdictie la aer si ala poluat ca la balamuc. Bine ca i-a cedat inima si nu l-a luat covidul. Macar a murit repede si nu ars, au mai putut alege ceva din el si eventual inmormanta crestineste. Fereasca-ne Dumnezeu. Era vaccinat? Asaaaa, doar o intrebare…. ca fata lui Bill Gates nu spune cu ce vaccin s-a vaccinat dar e fericita ca e ta-su baiat destept si ea cica nu, dar face medicina asa ca o sa avem parte de familia asta pana la sfarsitul lumii. O sa ne ne faca *bine* cu forta pe bani de bani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger