AcasăNewsSOCANT! Tripla campioana mondiala la atletism s-a aruncat de la balcon! Romanca...

SOCANT! Tripla campioana mondiala la atletism s-a aruncat de la balcon! Romanca a vrut sa se razbune pe iubit!

Elena Mirela Lavric, tripla campioana mondiala la atletism, a vrut sa incheie socotelile cu viata, dupa o cearta cu iubitul ei. Tanara, in varsta de 22 de ani, a reprezentat Romania la competitiile internationale de atletism, dar nu la fel de bine ii mergea si in plan personal.

Geloasa pe iubitul ei, Lavric nu a suportat ideea ca acesta vrea sa se deasparta de ea, iar gandul ca alesul inimii ei si-a gasit deja o alta partenera de viata a facut-o sa se arunce de la etajul 1 al unui bloc din Iasi, chiar din balconul apartamentului in care locuieste iubitul ei.

„A venit din localitatea Vaslui la Iasi, pe strada Vasile Lupu, cu autoturismul personal, pentru a-si vizita fostul iubit. Erau certati si spera sa se impace. In urma unei crize de gelozie s-a aruncat de la balcon, de la o inaltime de aproximativ trei metri si jumatate”, au precizat  surse din cadrul anchetei pentru bzi.ro.

Profitand de faptul ca geamul de la balcon era deschis, s-a aruncat in gol de la etajul 1. Insa, desi s-a ridicat singura in picioare si a mers cativa metri, cand a ajuns langa autoturism, sportiva a lesinat. La fata locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor, dupa care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo in Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Ranile nu au fost grave, astfel ca dupa cateva ore a fost externata.

Elena Mirela Lavric are in palmares trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de tineret, in 2007 la Ostrava, in Cehia, in 2008 la Bydgoszcz, in Polonia si in 2010 la Moncton, Canada, tot la 800 de metri plat. Ultimele medalii de aur le-a obtinut chiar anul acesta in Franta. In plus, Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat Romania si la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpatarea si rabdarea de care a dat dovada in cantonamente nu au ajutat-o insa si luni seara, atunci cand a auzit ca fostul ei iubit nu doreste sa se impace cu ea.

Foto: ring.ro

author avatar
Alina Costache
1.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger