AcasăNewsȘOCANT! TIR lovit de două trenuri pline cu călători. Care e starea...

ȘOCANT! TIR lovit de două trenuri pline cu călători. Care e starea șoferului – GALERIE FOTO

trenȘOCANT! TIR lovit de două trenuri pline cu călători. Care e starea șoferului - GALERIE FOTO

Un grav accident pe calea ferată s-a produs joi dimineață în județul Vaslui. Un TIR a fost lovit de două trenuri în interval de doar 2 minute. Din fericire, șoferul a scăpat ca prin minune cu viață.

Primul tren care a lovit TIR-ul a fost cel care circula de la Iași către Bârlad. Apoi, la 2 minute distanță, pentru că nu a fost anunțată, o garnitură care circula din direcția Galați – Cluj Napoca a intrat și ea în vehiculul aflat deja avariat pe calea ferată.

Potrivit Poliției Române, traficul feroviar a fost blocat circa 30 de minute, joi dimineața, între Vaslui și Bârlad, din cauza acestui accident. Evenimentul feroviar a avut loc pe raza localității Roșiești.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 500 Iași – Bârlad, în zona localității Roșiești, județul Vaslui, după ce un autocamion a fost acroșat de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DJ 244A. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, se arată într-un comunicat.

Șoferul a scăpat ca prin minune

Din primele informații, o persoană a fost rănită ușor. E vorba despre o femeie care este conştientă şi care un traumatism cranio cerebral minor. Aceasta era în tren în momentul impactului. În ceea ce-l privește pe șoferul TIR-ului, acesta a scăpat ca prin minune în urma impactului cu cele două trenuri.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren. Acțiunea este în dinamică”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, conform Ziarul de Vaslui.

author avatar
Andreea Vlad
303 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger