AcasăNewsSocant: Tanara arsa in timpul unei operatii, intr-un spital din Ilfov

Socant: Tanara arsa in timpul unei operatii, intr-un spital din Ilfov

O tanara a suferit arsuri in timpul unei operatii la care a fost supusa recent, la Spitalul Judetean Ilfov. Fata a ajuns pe mana medicilor pentru o banala operatie de apendicita, dar in timpul interventiei a fost arsa cu iod.

Din primele informatii, substanta s-a varsat pe masa de operatii si a ajuns sa o arda pe tanara pacienta, care era anesteziata local. Pacienta s-a ales cu arsuri pe pulpe si in zona coastelor, insa medicii le-ar fi spus rudelor acesteia ca aceasta s-ar fi ales cu o „mica iritatie” din cauza iodului.

Potrivit declaratiilor surorii pacientei in varsta de 24 de ani, tanara a simtit ca ceva o arde si le-a spus medicilor si asistentelor ca ceva e in neregula. „Nu ne-au dat nicio explicatie plauzibila. Vrem si noi sa intelegem ce s-a intamplat. (…) Se contrazic in declaratii. Nu intelegem. (…) Au zis ca sa nu exageram. Ma gandesc acum daca ea era adormita total ce putea sa se intampla. Pentru ca ea a simtit ca o arde in zona coastei”, a povestit sora femeii, intr-o interventie in direct la Antena3.

Tanara este in continuare internata. Familia pacientei spune ca isi va cauta dreptatea in justitie si ca a angajat un avocat care sa ii reprezinte.

Sursa foto: cugetliber.ro

author avatar
eNational
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger