AcasăNewsSOCANT! Speriat de o posibila condamnare la inchisoare, Silviu Lung a fugit...

SOCANT! Speriat de o posibila condamnare la inchisoare, Silviu Lung a fugit din spital

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost implicat, miercuri, intr-un accident de circulatie in urma caruia o persoana a murit, iar alte doua au fost grav ranite.

Fostul goalkeeper al Craiovei Maxime pare sa fie vinovat pentru producerea accidentului, chiar el recunoscandu-si vina miercuri seara, de pe patul de spital.
Conform realitatea.net, Lung se deplasa cu un autoturism Mercedes de la Craiova spre Calafat, iar intr-o curba periculoasa a taiat linia continua si a intrat pe contrasens, izbindu-se cu un Renault.

Soferul autoturismului Renault, un barbat in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata, iar alte doua persoane aflate in masina, respectiv copiii decedatului, au suferit rani grave.

Silviu Lung a suferit rani usoare, la frunte si la nas, si ar fi trebuit sa fie externat vineri. Totusi, speriat ca ancheta politiei il va trimite dupa gratii, fostul portar de legenda al fotbalului romanesc a fugit, joi dupa-amiaza, din spital.

Desi a plecat din spital fara avizul medicilor si nu mai este de gasit, politistii nu au solicitat ca Lung sa fie dat in urmarire, goalkeeperul urmand a fi anchetat in stare de libertate.

author avatar
Cristi Ionita
808 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger