AcasăNewsȘOCANT! Și-a ucis soţia în vârstă de 26 de ani. După crimă,...

ȘOCANT! Și-a ucis soţia în vârstă de 26 de ani. După crimă, s-a urcat la volan și a făcut accident

accidentȘOCANT! Și-a ucis soţia în vârstă de 26 de ani. După crimă, s-a urcat la volan și a făcut accident

Un șofer din Dâmbovița a făcut accident, motiv pentru care oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului. Cel care a alertat autoritățile și i-a chemat pe polițiști a fost chiar șoferul.

Bărbatul le-a spus ulterior polițiștilor că a și ucis-o pe partenera lui de viață. Crima a avut loc marți după-amiază, 28 decembrie, chiar în casa bunicilor tânărului, situată în satul Mesteacăn, comuna Văleni-Dâmbovița, potrivit Digi 24. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a ucis-o fără milă pe soția lui, o femeie în vârstă de doar 26 de ani.

Atunci când oamenii legii și mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns la fața locului, au găsit-o pe femeia de 26 de ani moartă, întinsă pe podea. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au declarat decesul.

„La data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier.

Criminalul s-a ales doar cu răni minore

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat, de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că și-ar fi omorât soția, un echipaj de poliție s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița, unde a fost identificată o femeie, de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsuri legale”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În schimb, criminalul de 35 de ani care s-a răsturnat cu maşina în localitatea Gemenea, din Dâmbovița, nu s-a ales decât cu zgârieturi minore.

author avatar
Andreea Vlad
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger